LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Piyasa fiyatlarını bilmediğim için bütçe yazmadım ama 7k falan heralde çok güzel bir anakarta yeterli. Değilse belirtin lütfen ama ben 3000 civarına bile gördüm
DDR5 ve LGA 1700 istiyorum, wifi olmasıda önemli (bluetooth var mı bilmiyorum ama öyle bir şey varsa ondan da olsun)
Siyah renk ve estetik açıdan düzgün bir şey istiyorum. ARCTIC Liquid Freezer ve nzxt h9 ile uyumlu olursa sevinirim sığmama sorunu yaşamak istemiyorum.
DDR5 ve LGA 1700 istiyorum, wifi olmasıda önemli (bluetooth var mı bilmiyorum ama öyle bir şey varsa ondan da olsun)
Siyah renk ve estetik açıdan düzgün bir şey istiyorum. ARCTIC Liquid Freezer ve nzxt h9 ile uyumlu olursa sevinirim sığmama sorunu yaşamak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi zorlamak yerine mümkün olduğunca ucuz yazarsanız sevinirimPiyasa fiyatlarını bilmediğim için bütçe yazmadım ama 7k falan heralde çok güzel bir anakarta yeterli. Değilse belirtin lütfen ama ben 3000 civarına bile gördüm