Neler Yeni

Yardım DDR5 Ram önerisi. AM5 Sistem için düşük profil ram önerisi lazım.

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Alameşe
Bütçe
5000
Herkese merhaba, MSI B650 Gaming Plus WIFI anakart satın almayı düşünüyorum. Her ne kadar ATX bir kart olsa da kule tipi soğutucumun ramlere temas edebileceğini düşünüyorum. Düşük profil ram arıyorum. Soğutucum SE-224XT.

Ram özellikleri:
• 6000 MHZ
• CL30 en fazla 32
• 2x16 GB
• EXPO uyumlu
• Uygun fiyatlıysa RGB olabilir.
• Düşük profil olursa iyi olur.
• Özellikleri kağıt üzerinde olmasın, gerçek olsun. Bazı ramlerde insanlar 6000 MHz çalıştıramadıklarını söylüyorlar. Anakart vs. uyumlu olduğu halde.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Selim
Herkese merhaba, MSI B650 Gaming Plus WIFI anakart satın almayı düşünüyorum. Her ne kadar ATX bir kart olsa da kule tipi soğutucumun ramlere temas edebileceğini düşünüyorum. Düşük profil ram arıyorum. Soğutucum SE-224XT.

Ram özellikleri:
• 6000 MHZ
• CL30 en fazla 32
• 2x16 GB
• EXPO uyumlu
• Özellikleri kağıt üzerinde olmasın, gerçek olsun. Bazı ramlerde insanlar 6000 MHz çalıştıramadıklarını söylüyorlar. Anakart vs. uyumlu olduğu halde.
Patriot viper alın f/p olarak iyi ve kaliteli 6000mhz stabil alıyorsun Expo da acabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk Tay

Ram özellikleri:
• 6000 MHZ
• CL30 en fazla 32
• 2x16 GB
• EXPO uyumlu
tek 16 alacaksan bu
16x2 yapacaksan da bu

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Alameşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an stokta yok fakat öneririm, 4950₺'ye almıştım. Ayrıca peşin fiyatına 6 ay taksit imkanı var.
XPG Lancer Blade RBG DDR5 6000MHz CL30 32GB (2x16GB)
Çok şıkmış ama hiçbir yerde satılmıyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Patriot viper alın f/p olarak iyi ve kaliteli 6000mhz stabil alıyorsun Expo da acabilirsiniz
Hocam birkaç arkadaş 6000 MHz'de çalıştıramadığını söylemişti bu ramleri. Vaktim olmadığından aldığım bir şeyi iade etme şansım da yok tereddütüm o yüzden.

Güzel duruyor hocam. Düşüneceğim, teşekkürler.
Peki bu ramlerin soğutucu ile olan uyumunu nasıl anlayabilirim?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Selim
Çok şıkmış ama hiçbir yerde satılmıyor maalesef.

Hocam birkaç arkadaş 6000 MHz'de çalıştıramadığını söylemişti bu ramleri. Vaktim olmadığından aldığım bir şeyi iade etme şansım da yok tereddütüm o yüzden.

Güzel duruyor hocam. Düşüneceğim, teşekkürler.
Peki bu ramlerin soğutucu ile olan uyumunu nasıl anlayabilirim?
Arkadaşın marka fanboyu bir kaç tane var onlardan rapor edince cezayı yediler 👍 herhangi bir kanıtları yok sadece kendi bildikleri markaları öneriyorlar bu yüzden onlara aldanmayın

Top Bottom