Zerkavizs
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 100
- İsim
- Ahmet Demir
- @Zerkavizs
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım yanlış mı anlaştık yoksa kafan mı iyi bilmiyorum, fakat bu konuyu açan sensin.Böyle soruya böyle cevap ne oldu bir sürü laf gevelemişsin kargayı yavruyu gördün . Ayrıca diğer yazdığım cevabı okumamışsın sanırım, gereksiz yere ego yapan sensin altı üstü espri yaptım sana , o fiyatlarda olsa idi atardım zaten bende 1 ay önce aldım, senin istediğin özellikte monitörü, canavar tabirini kullanıyorsan az çok piyasadan haberin vardır. İllede tavsiye istiyorsan asus al kafan rahat olsun.
Ben sana durduk, durmadık yere sistemini sormadım? gelip "kargaya yavrusu şahin gözükürmüş" diye boş yapan sensin, sonra gelip sistemini atıp "kargayı yavruyu gördün" diye ego yapan da sensin. xD
"İllede tavsiye istiyorsan" yazmışsın, sana özelden, dm den "tavsiye ver" yazmadım veya özellikle senden tavsiye istemedim. Tavsiyesi olan yazsın diye konu açtım. Konuya gelip, kendisini alakadar etmeyen mevzuları açan "Sensin". xD
Ben yine de "özür dilerim" belki için rahat eder de rahat bırakırsın. xD Tavsiyelerin için de teşekkür ederim.
Son düzenleme: