Neler Yeni

DDR5'E GEÇİYORUM X670E GAMİNG PLUS için RAM İŞLEMCİ ve PSU ÖNERİSİ

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar
Merhaba arkadaşlar sistemimi DDR5'e yükseltmek istiyorum ankartı satın aldım fakat hala almam gereken parçalar var aklımda şu parçalar var önerileriniz nedir.

ANAKART:
İŞLEMCİ: (PLANLIYORUM)
RAM: (PLANLIYORUM)
PSU: (PLANLIYORUM)

Daha mantıklı önerileriniz var ise açığım biraz pahalı lükse kaçan tercihler var gerek yok şunu al dediğiniz parçalar varsa lütfen yazın.

asko56

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar sistemimi DDR5'e yükseltmek istiyorum ankartı satın aldım fakat hala almam gereken parçalar var aklımda şu parçalar var önerileriniz nedir.

ANAKART:

Daha mantıklı önerileriniz var ise açığım biraz pahalı lükse kaçan tercihler var gerek yok şunu al dediğiniz parçalar varsa lütfen yazın.
aldıgınız anakarta o işlemci çalışmaz taktıgınızda anakartın bios sürümünü güncelleyeceksiniz haberiniz olsun

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9000 series ready etiketi yapıştırılmış ama emin misiniz? Yorumlarda da 9800 takıp direk çalıştıranlar var

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
YUNUS

ANAKART:

HOCAM BENCE BU ANAKLARTI Bİ İNCELRYIN

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
YUNUS
Hocam b650ye düşmeye gerek var mı?
Eger anakartı eline Geçtiyse tabii ki gerek yok hocam Sonuç ta X serisi daha iyi
Ama Tavsiye ettigim Kart. BTF olatak geciyor ve bence Gorsel olarak da Cok daha iyi.

asko56

80+ Silver
9000 series ready etiketi yapıştırılmış ama emin misiniz? Yorumlarda da 9800 takıp direk çalıştıranlar var
9000 ready yazıyorsa güncellemsi yapılmış demektir hazırdır eger takarsanız çalışmazsa haberiniz olsun diye dedim bu arada aldıgınız fiyat çok iyi sakın b650 gibi daha alt seviye ürüne düşmeni tavsiye etmem

AwieNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çağlar
Eger anakartı eline Geçtiyse tabii ki gerek yok hocam Sonuç ta X serisi daha iyi
Ama Tavsiye ettigim Kart. BTF olatak geciyor ve bence Gorsel olarak da Cok daha iyi.
Teşekkür ederim fakat çok görsele takılmıyorum zaten anakartı beyaz satın aldım kalan her şey siyah :D
9000 ready yazıyorsa güncellemsi yapılmış demektir hazırdır eger takarsanız çalışmazsa haberiniz olsun diye dedim bu arada aldıgınız fiyat çok iyi sakın b650 gibi daha alt seviye ürüne düşmeni tavsiye etmem
Teşekkürler.

PSU ve İşlemci için yorum yapabilir misiniz? Özellikle işlemci fiyatı önceden şişikti şuan biraz düşmüş beklemeli miyim?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Sercan GÖKALP
Teşekkür ederim fakat çok görsele takılmıyorum zaten anakartı beyaz satın aldım kalan her şey siyah :D

Teşekkürler.

PSU ve İşlemci için yorum yapabilir misiniz? Özellikle işlemci fiyatı önceden şişikti şuan biraz düşmüş beklemeli miyim?
Parçalar çok güzel. Fiyat konusunda bir şey diyemem ama olmuşken bunları alabilirseniz çooook uzun süre hiçbir şey değiştirmezsiniz 👍🏻

asko56

80+ Silver

Teşekkürler.

işlemci fiyatı yüksek ama türkiye burası eger bu fiyat size çok fazla geliyorsa 9700x de alabilrisiniz oda gayet başrılı bir işlemci

ram o ürünü almayın amd nin 7000 mhz ram de sapıtıyor max 6400 mhz bakın stabilite adına muhakka expo destegi olsun ramlerin

Top Bottom