Neler Yeni

DDU ile temiz kurumdan sonra halen DLSS çalışmaması.

Hermit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serbülent
Arkadaşlar iyi günler,

DDU ile temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Son sürümü için temiz kurulum yap dedim ve oyunları kontrol ettiğimde DLSS seçenekleri gözüküyordu ve seçebiliyordum. Oyun Metro Exodus. Edition olan değil.
Daha sonra cs2 oynadığımdan dolayı nvidia denetim masasından ufak ayarlar yapmak için açtım(ilk başta kabul et vs.) eski ayarlarımın durduğunu gördüm.

Tekrardan Nvidia APP'e girdiğimde Metro için dlss seçeneklerinin Desteklenmiyor seçenekleriyle yine karşılaştım. İzlediğim videolarda insanlar exodus için son dlss sürümünü kullanabiliyorlardı.

Ekran Kartım RTX 4060.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sefer
Dostum ekran kartı sürücüsüni neden sildin ki? Mevcut sürücünü güncrlleseydin de olurdu bence. Ben hiç ddu kullanmadım gereksiz bişey bence. Sadece ekran kartın mavi ekran veriyordur, eski bir sürücüye geçmek için kullanılabilir.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Baran Kut
Dostum ekran kartı sürücüsüni neden sildin ki? Mevcut sürücünü güncrlleseydin de olurdu bence. Ben hiç ddu kullanmadım gereksiz bişey bence. Sadece ekran kartın mavi ekran veriyordur, eski bir sürücüye geçmek için kullanılabilir.
Konuyla alakasız hocam bu dediğiniz. Birçok kullanıcıda sürüm güncellemesi sonrası yeni DLSS modeli açılmadı. Ondan dolayı DDU ile temiz kurulum yapıp açtı herkes.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,295
Üyeler
168,430
Son üye
bebur
Top Bottom