Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Aldım hemen geldi. Çok iyi fiyatbana anında geldi siteden görebiliyosun siparişlerim kısmından
Aldım hemen geldi. Çok iyi fiyatbana anında geldi siteden görebiliyosun siparişlerim kısmından
Direkt sitenin siparişlerim bölümünden kodu görüntülüyorsunuz.Ne kadar sürede geldi kod? E posta mı?
Aldım, etkinleştirdim. Tam telefondan geforce now ile oynamalık ama 2hafta sonra da o bitecek ve para bitti :/Direkt sitenin siparişlerim bölümünden kodu görüntülüyorsunuz.
Dead cells i her pc kaldırır yaAldım, etkinleştirdim. Tam telefondan geforce now ile oynamalık ama 2hafta sonra da o bitecek ve para bitti :/
android telefonun varsa storeda10 liraya satılan hali de vardıAldım, etkinleştirdim. Tam telefondan geforce now ile oynamalık ama 2hafta sonra da o bitecek ve para bitti :/
Bilgisayardan da oynayacağımandroid telefonun varsa storeda10 liraya satılan hali de vardı
PC'de yer yokDead cells i her pc kaldırır ya
en fazla 5 gb dirBilgisayardan da oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC'de yer yok
1.4 gb :den fazla 5 gb dir
2 GB zaten.Bilgisayardan da oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC'de yer yok
2 GB zaten.
1.4 gb :d
Valla indirmeye üşeniyorum. Geforce now satın alıp gfn dışından bir yerden oyun oynayınca da fena koyuyor. Zaten gfn alacam ets, Witcher 3,bf1,Farming Simulator için vsen fazla 5 gb dir
HayırBana biri paparaya 1 TL 5 kuruş atabilirmi oyunu alamadım para yükleye çalışıyorum olmadı
Tmm :CHayır