Neler Yeni

DEADLİFT SONRASI BEL AGRISI

asimo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
merhabalar 14 yasındayım dün 110kg deadlift attım zor bela spora gidişimin 6.ayı bu 6 ayda bu sadece ikinci deadlift olmustu form salondaki abilerden görüp bişeyler yaptım. akşam eve geldim uyudum sabah kalktım gecmedi,akşam oldu gecmedi belim ağrıyor bildiginiz ne yapmam gerek ailem öğrenirse salona göndermezler doktora gitmelimiyjm 1 gün oldu daha

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Aydın
doktora git kardeşim burdaki insanlarin sana yararı olmaz doktor değilerse sağlınızı hafife almayın 14 yaşındada 110kg çok mantıklı gelmedi.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mustafa
merhabalar 14 yasındayım dün 110kg deadlift attım zor bela spora gidişimin 6.ayı bu 6 ayda bu sadece ikinci deadlift olmustu form salondaki abilerden görüp bişeyler yaptım. akşam eve geldim uyudum sabah kalktım gecmedi,akşam oldu gecmedi belim ağrıyor bildiginiz ne yapmam gerek ailem öğrenirse salona göndermezler doktora gitmelimiyjm 1 gün oldu daha
git doktora bende leg presste fıtık oldugumu öğrendim ihmal etme git bilgin olsun bence gidip bi mr çektirmelisin eğer fıtık gibi bir durum varsada ağrın geçene kadar 2 ay gibi bir süre vücudunu dinlendirmen gerek daha kötü olursun

asimo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
form berbattı

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Deadlift kolay bir hareket değil, yanlış form sana bel fıtığına bile yol açabilir. Eğer form oturtamıyorsan yapmaman gerekli bir hareket. Ne olur ne olmaz bi doktora gitmeni tavsiye ederim. Onun dışında varsa evde biraz krem tedavisi uygula geçmezse git.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom