Death note izledim ve yorumlarım (Spoiler)

onuda izledim de bana hiç sarmadı zorlaya zorlaya bitirdim sırf bitirdim demek için her şey çok barizdi çünkü kadın titanın annie olması zırhlı titanın rainer olması muazzam titanın berthold olması falan hiç şaşırtmadı erenin ölceğinide biliyodum zaten ya mikasa tarafından yada levi tarafından çok basit geldi bana
Full metal alchemist brotherhood ve hunter x hunter izleyebilirsiniz. Fmab favorimdir hatta

10 yıl önce izlediğim ilk ve tek anime Death Note, eğer bitirdiysen şu videoyu izlemeni öneririm.

Sen bence spoilerları bilerek girmişsin
yok hocam kadın titan zaten aynı annie tıpatıp aynı rainerida sarışın olduğundan anladım çünkü ekipte çok da sarışın adam yoktu bide çoğu karakterin bi çıtırıdan eskileri gösteriliyodu ama bunların hiç eskileri bahsedilmeyip gösterilmiyodu berthold da zaten kuyruk gibi rainerin yanında geziyo falan yani bence çok da imkansız değildi anlamak ama ymirin titan olmasına fena halde şaşırdım dedim ne alaka falan

yok hocam kadın titan zaten aynı annie tıpatıp aynı rainerida sarışın olduğundan anladım çünkü ekipte çok da sarışın adam yoktu bide çoğu karakterin bi çıtırıdan eskileri gösteriliyodu ama bunların hiç eskileri bahsedilmeyip gösterilmiyodu berthold da zaten kuyruk gibi rainerin yanında geziyo falan yani bence çok da imkansız değildi anlamak ama ymirin titan olmasına fena halde şaşırdım dedim ne alaka falan
çöp zaten git jojo izle

mangasını okuduğum yere kadar izledim çünkü biraz ara vermek zorunda kalınca hikayeyi unuttum hazır bahaneyle 1 taşla 2 kuş vurayım diye animesini izleyeyim bari dedim.
benim hayatımdaki izlediğim ilk animeydi daha yeni 28. bölüme kadar izledim daha izlemicem. Pek beğenemedim yüzler falan çok donuk duruyor özellikle şinigamı fotoğraf gibi ekrana bakıyor sürekli karakterler durağan genel oalrak animeler mi böyle anlayamadım

Geri