Death stranding hakkında ilk 10 saat

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
954
Oyunu bende çoğu kişi gibi ücretsiz aldım malum fiyatlar çok uçuk şimdi oynayabildik. Bende hikayeli oyun bağımlılıgı var oyunun atmosferi süper geldi başlarda müzikleri zaten efsane ama bir yerden sonra sürekli yürümek can sıkmaya başladı fakat yinede bitirmeden bırakmayacağım gibi grafik kalitesi çok iyi müzikler enfes motor sürme dinamikleri çok kötü olmuş ayrıca onu da belirtim onun dışında atmosfer gayet hoş ama tek başına ilerlemek saatlerce biraz can sıkabiliyor :)

Çoğu kişi ilk 5-10 saatten sonra oyun açılıyor diyor. Sıkıldığımdan 3. saatte bırakmıştım, elimdeki oyunlar bitince bende devam edeceğim.

Bu oyunun olayı zaten sinematik izlemek, sinematik izlemek için yürüyerek teslimat yapıyorsun. 10.saatte de böyle, 70.saatte de böyle. Hatta finalde de ek 2.5 saat daha izliyorsun.
valla yururken zevk alıyorum harbiden atmosfer, muzikler grafikler. Finaller bitsin bakalım bi 10-15 saat daha akıtırız

Ben oyunu çok önceden oynamıştım diğer oyunlardan farklı çok iyi de diyemem kötu de diyemem ama oynadığım için mutluyum acele ile oynanılacak bir yapım değil yavaş yavaş
Pinti panda skyrim oynuyormuşcasına

Oyunu bende çoğu kişi gibi ücretsiz aldım malum fiyatlar çok uçuk şimdi oynayabildik. Bende hikayeli oyun bağımlılıgı var oyunun atmosferi süper geldi başlarda müzikleri zaten efsane ama bir yerden sonra sürekli yürümek can sıkmaya başladı fakat yinede bitirmeden bırakmayacağım gibi grafik kalitesi çok iyi müzikler enfes motor sürme dinamikleri çok kötü olmuş ayrıca onu da belirtim onun dışında atmosfer gayet hoş ama tek başına ilerlemek saatlerce biraz can sıkabiliyor :)
Oyun diğer oyunlar gibi değil. Farklı bir hissiyatı var. Müzikler cidden iyi. Yürümek bi yerden sonra bayıyor dediğiniz gibi ama youtubeda yabancıların videoları denk geliyor adamlarda üslerden üslere giden asfalt yollar var bu yollarda araba ve motorla rahat rahat ulaşım sağlıyorlar :D. Nasıl yapıyoruz bilmiyorum

Oyunu bitirdim hikaye muhteşem oyun bitikten sonra da boşluğa düştüm kojima nasıl bir senaryo yazmışsın be kral gerçekten duygulanmayan bu oyunda net odundur mükemmel ötesi bir hikayesi var.

oyun kısaca sinematik+kargoculuk

oyun ilerledikçe çok iyi açılıyor ve seni içine çekiyor, hatta ben özellikle bir yerden sonra full malzeme toplayarak diğer oyuncular rahat etsin diye yapı kuruyordum, ara ara sıkıcılaşan yerleri olmuyor değil tabii ama bence herkesin 1 kere tecrübe etmesi lazım bu oyunu

Geri