Neler Yeni

deathadder v2 Alınır mı ?

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bütçe
500
Merhaba arkadaşlar 20 cm 10 en elim var, mouse tutarken serçe ve yüzük parmağım mousepade değiyor, finger tip kullanıyorum ama parmaklarım mousen neredeyse ucunda oluyor. basilisk v2 satın aldım lakin elime otursa da, viper mini kadar tatmin edemedi, tekrardan viper miniye dondum şuan, lakin deathadder v2 yi dusunmeye basladım alınmaya değer mi ? elimdeki bu iki mouseyi satıp deathadder v2 almalı mıyım ?

Son düzenleme:

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Merhaba arkadaşlar 20 cm 10 en elim var, mouse tutarken serçe ve yüzük parmağım mousepade değiyor, basilisk v2 satın aldım lakin elime otursa da, viper mini kadar tatmin edemedi, tekrardan viper miniye dondum şuan lakin deathadder v2 alınmaya değer mi ? elimdeki bu iki mouseyi satıp deathadder v2 almalı

Son düzenleme:

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pckolik te aynı özelliklerde Basilisk V2 var 299 TL ama stok beklemen lazım
Hocam açıklamamı okumadınız sanırım :D Basilisk v2im var elime otursa da malesef viper mini kadar tatmin edemedi beni, 1 hafta kullanıp tekrar kutusuna geri koydum

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Alınabilir. Ayrıca Deathadder V2 satıyorum ben de. İlgilenirsen yazabilirsin.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Alınabilir. Ayrıca Deathadder V2 satıyorum ben de. İlgilenirsen yazabilirsin.
Ne zaman satın aldınız, ne kadar kullandınız, şuan ki fiyatı ve nerede oturduğunuzu yazar mısınız hocam, il vermeniz yeterli

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 20 cm 10 en elim var, mouse tutarken serçe ve yüzük parmağım mousepade değiyor, finger tip kullanıyorum ama parmaklarım mousen neredeyse ucunda oluyor. "basilisk v2 satın aldım lakin elime otursa da, viper mini kadar tatmin edemedi, tekrardan viper miniye dondum şuan lakin deathadder v2 alınmaya değer mi ? elimdeki bu iki mouseyi satıp deathadder v2 almalı mıyım ?
alınır mükemmel bir sesöre sahip özellikle rekabetçi oyunlarda çok büyük fayda sağlıyor aydınlatması da gayet güzel.El büyük de olsa küçük de olsa öneriyorum.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
alınır mükemmel bir sesöre sahip özellikle rekabetçi oyunlarda çok büyük fayda sağlıyor aydınlatması da gayet güzel.El büyük de olsa küçük de olsa öneriyorum.
Hocam peki daha once mouse sattınız mı ? benim viper mini 2-3 haftalık, basilisk 1 haftalık, pckolik hariç basilisk v2 fiyatı 600tl civarında, aynı şekilde pckolik hariç viper mini fiyatı 250+ civarında, bunları ikinci elden kaça satmalıyım ?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hocam peki daha once mouse sattınız mı ? benim viper mini 2-3 haftalık, basilisk 1 haftalık, pckolik hariç basilisk v2 fiyatı 600tl civarında, aynı şekilde pckolik hariç viper mini fiyatı 250+ civarında, bunları ikinci elden kaça satmalıyım ?
2.el mouse piyasasını bilmiyorum ama çok kullanılmadıysa ufak indirimlerle satılabilir,fatura kutu olduğu sürece alıcılar da sıkıntı çıkarmayacaktır.Maakul bir indirim yaparsanız iki taraf da kazanır.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
2.el mouse piyasasını bilmiyorum ama çok kullanılmadıysa ufak indirimlerle satılabilir,fatura kutu olduğu sürece alıcılar da sıkıntı çıkarmayacaktır.Maakul bir indirim yaparsanız iki taraf da kazanır.
Vallah hocam basilisk v2 hakkında kafam inanılmaz karışık, şimdi pckolikte stok yok ve her yerde sıfırı 600 TL'ye satılıyor lakin ben bunu 300tlye pckolikten aldım ve 1 hafta kullandım, ikinci elde ne kadar fiyat girmeliyim anlamadım, 250 tl mi yoksa 500 tl mi ?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Basilisk V2 300 tl
Viper mini 200 tl sıfır fiyatları pckolikte bu fiyattan satıldı ve yeni stok gelecek

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Satılan ürünlerin çoğu kronik sorunlu, başka bir modele yönelmenizi öneririm.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Satılan ürünlerin çoğu kronik sorunlu, başka bir modele yönelmenizi öneririm.
Nasıl yani hocam ? bu fiyata kablolu yada kablosuz başka en iyi diyebileceğiniz mouse var mı

Top Bottom