deathadder v2 mini grip çıkmadı?

Kanka büyük ihtimal orijinaldir ama çinden ithal grldiği için kutusu oyledir. Normalde globalde ingilizce yazar ama çinde çince de yazmakta orjinalleri. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sen yinede satıcılara falan baksaydın mesela v2 miniyi en çok satan satıcı techburada diye biliyorum ve çoğu yorumlarda içinden stickerları çıktığını soyluyorlar.
garantisinde bir sıkıntı olmazsa gripler çok da umurumda değil aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka büyük ihtimal orijinaldir ama çinden ithal grldiği için kutusu oyledir. Normalde globalde ingilizce yazar ama çinde çince de yazmakta orjinalleri. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sen yinede satıcılara falan baksaydın mesela v2 miniyi en çok satan satıcı techburada diye biliyorum ve çoğu yorumlarda içinden stickerları çıktığını soyluyorlar.
birde razerın uygulaması hakkında bir şey soracağım.
synapse i kapattığımda ışıklar defaulta dönüyor ve sürekli renk değiştiriyor onu nasıl düzelteceğim?

Grip bilgisi yalan, aksine Mini modelinde çıkıyor zaten yanlış bilgi vermişler.

garantisinde bir sıkıntı olmazsa gripler çok da umurumda değil aslında

birde razerın uygulaması hakkında bir şey soracağım.
synapse i kapattığımda ışıklar defaulta dönüyor ve sürekli renk değiştiriyor onu nasıl düzelteceğim?
Onun hakkında bir bilgim yok bakayım hemen

Grip bilgisi yalan, aksine Mini modelinde çıkıyor zaten yanlış bilgi vermişler.
aynı benimki gibi bir konu daha gördüm kutu çince grip yok, böyle modellerde var denmiş.
mouse da sıkıntı yok garantiside normalse iade ile uğraşmak istemiyorum

Onun hakkında bir bilgim yok bakayım hemen
ışıkları kapatınca sorun yok ama direkt beyaz yapıyorum meselea, synapse i kapatınca renkler değişmeye başlıyor

aynı benimki gibi bir konu daha gördüm kutu çince grip yok, böyle modellerde var denmiş.
mouse da sıkıntı yok garantiside normalse iade ile uğraşmak istemiyorum

ışıkları kapatınca sorun yok ama direkt beyaz yapıyorum meselea, synapse i kapatınca renkler değişmeye başlıyor
Hocam bazı soru cevaplara baktım satıcıların. İnce hesap bile içinde stickerları çıkmıyor demiş. Bence kafaya takmayın stickerları. Youtubedan bir kaç video izleyin lod hakkında, mouse hakkında. Arkadaş frekanstv razer videosu atmış güzel bir video izleyebilirsiniz.

Belki çin iç pazarında dağıtıldığı için grip çıkmamıştır. Aldığın ürün bir nedenden ötürü Türkiyede satılıyor olabilir. Nedenini bilmiyorum ama zaten satıcının çok fazla stoğu olduğunuda düşünmüyorum. Bilemiyorum. Normalde çıkmamasına imkan yok. O modelde olması gereken bir şey grip. Mantıklı bir açıklama bulamıyorum fakat bence ürünün yüksek ihtimalle orjinal.

Diğer durum cihazın garantisi mevcut olup olmadığı.

Belki çin iç pazarında dağıtıldığı için grip çıkmamıştır. Aldığın ürün bir nedenden ötürü Türkiyede satılıyor olabilir. Nedenini bilmiyorum ama zaten satıcının çok fazla stoğu olduğunuda düşünmüyorum. Bilemiyorum. Normalde çıkmamasına imkan yok. O modelde olması gereken bir şey grip. Mantıklı bir açıklama bulamıyorum fakat bence ürünün yüksek ihtimalle orjinal.

evet 4-5 stok kalmıştı

kutuya baktım üstünde 2 yıl warranty yazıyor.
içinde kitapçık falanda var sticker vs.

Sahte olup olmadığını öğrendin mi hocam? Benim alacağım da seninkiyle aynı muhtemelen satıcı yazmış gip tape çıkmayacağını. Görünce araştırayım dedim forumda birkaç arkadaşa daha denk gelmiş.

Sizce nasıl mouse fingertip tutuyorum uyar mı bana? Aradığım özellik hafif olması ve sensörünün hızlı dönüşleri algılayabilmesi. Fps oynuyorum memnun eder herhalde?

3-5 kuruş ucuz olsun diye güvenilir olmayan satıcı ve satış kanallarından ürün almayın.

Sahte olup olmadığını öğrendin mi hocam? Benim alacağım da seninkiyle aynı muhtemelen satıcı yazmış gip tape çıkmayacağını. Görünce araştırayım dedim forumda birkaç arkadaşa daha denk gelmiş.

Sizce nasıl mouse fingertip tutuyorum uyar mı bana? Aradığım özellik hafif olması ve sensörünün hızlı dönüşleri algılayabilmesi. Fps oynuyorum memnun eder herhalde?
Sahte degil cin de uretilen model o yuzden oyleymis
Git tr ürünü al ondan alma

Sahte degil cin de uretilen model o yuzden oyleymis
Git tr ürünü al ondan alma
Garantisi yok mu yani?
Sanırım tedarik sıkıntısı var bu Viper Mini Deathadder V2 Mini modellerinde o yüzden fiyatlar dolardan bağımsız aşırı uçmuş. Çoğu sitede zaten satışı yok. Bilmiyorum bu fiyat aralığında alternatifi yok 300'den fazla verirsem de farklı modellere yönelirim Haste gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri