Neler Yeni

deathadder v2 mini grip çıkmadı?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kanka büyük ihtimal orijinaldir ama çinden ithal grldiği için kutusu oyledir. Normalde globalde ingilizce yazar ama çinde çince de yazmakta orjinalleri. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sen yinede satıcılara falan baksaydın mesela v2 miniyi en çok satan satıcı techburada diye biliyorum ve çoğu yorumlarda içinden stickerları çıktığını soyluyorlar.
garantisinde bir sıkıntı olmazsa gripler çok da umurumda değil aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka büyük ihtimal orijinaldir ama çinden ithal grldiği için kutusu oyledir. Normalde globalde ingilizce yazar ama çinde çince de yazmakta orjinalleri. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sen yinede satıcılara falan baksaydın mesela v2 miniyi en çok satan satıcı techburada diye biliyorum ve çoğu yorumlarda içinden stickerları çıktığını soyluyorlar.
birde razerın uygulaması hakkında bir şey soracağım.
synapse i kapattığımda ışıklar defaulta dönüyor ve sürekli renk değiştiriyor onu nasıl düzelteceğim?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,504
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Grip bilgisi yalan, aksine Mini modelinde çıkıyor zaten yanlış bilgi vermişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
garantisinde bir sıkıntı olmazsa gripler çok da umurumda değil aslında

birde razerın uygulaması hakkında bir şey soracağım.
synapse i kapattığımda ışıklar defaulta dönüyor ve sürekli renk değiştiriyor onu nasıl düzelteceğim?
Onun hakkında bir bilgim yok bakayım hemen

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Grip bilgisi yalan, aksine Mini modelinde çıkıyor zaten yanlış bilgi vermişler.
aynı benimki gibi bir konu daha gördüm kutu çince grip yok, böyle modellerde var denmiş.
mouse da sıkıntı yok garantiside normalse iade ile uğraşmak istemiyorum

Onun hakkında bir bilgim yok bakayım hemen
ışıkları kapatınca sorun yok ama direkt beyaz yapıyorum meselea, synapse i kapatınca renkler değişmeye başlıyor

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
ibrahim can
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
aynı benimki gibi bir konu daha gördüm kutu çince grip yok, böyle modellerde var denmiş.
mouse da sıkıntı yok garantiside normalse iade ile uğraşmak istemiyorum

ışıkları kapatınca sorun yok ama direkt beyaz yapıyorum meselea, synapse i kapatınca renkler değişmeye başlıyor
Hocam bazı soru cevaplara baktım satıcıların. İnce hesap bile içinde stickerları çıkmıyor demiş. Bence kafaya takmayın stickerları. Youtubedan bir kaç video izleyin lod hakkında, mouse hakkında. Arkadaş frekanstv razer videosu atmış güzel bir video izleyebilirsiniz.

mesut3467

80+ Bronze
Belki çin iç pazarında dağıtıldığı için grip çıkmamıştır. Aldığın ürün bir nedenden ötürü Türkiyede satılıyor olabilir. Nedenini bilmiyorum ama zaten satıcının çok fazla stoğu olduğunuda düşünmüyorum. Bilemiyorum. Normalde çıkmamasına imkan yok. O modelde olması gereken bir şey grip. Mantıklı bir açıklama bulamıyorum fakat bence ürünün yüksek ihtimalle orjinal.

Diğer durum cihazın garantisi mevcut olup olmadığı.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Belki çin iç pazarında dağıtıldığı için grip çıkmamıştır. Aldığın ürün bir nedenden ötürü Türkiyede satılıyor olabilir. Nedenini bilmiyorum ama zaten satıcının çok fazla stoğu olduğunuda düşünmüyorum. Bilemiyorum. Normalde çıkmamasına imkan yok. O modelde olması gereken bir şey grip. Mantıklı bir açıklama bulamıyorum fakat bence ürünün yüksek ihtimalle orjinal.

evet 4-5 stok kalmıştı

kutuya baktım üstünde 2 yıl warranty yazıyor.
içinde kitapçık falanda var sticker vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
Sahte olup olmadığını öğrendin mi hocam? Benim alacağım da seninkiyle aynı muhtemelen satıcı yazmış gip tape çıkmayacağını. Görünce araştırayım dedim forumda birkaç arkadaşa daha denk gelmiş.

Sizce nasıl mouse fingertip tutuyorum uyar mı bana? Aradığım özellik hafif olması ve sensörünün hızlı dönüşleri algılayabilmesi. Fps oynuyorum memnun eder herhalde?

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mehmet
3-5 kuruş ucuz olsun diye güvenilir olmayan satıcı ve satış kanallarından ürün almayın.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sahte olup olmadığını öğrendin mi hocam? Benim alacağım da seninkiyle aynı muhtemelen satıcı yazmış gip tape çıkmayacağını. Görünce araştırayım dedim forumda birkaç arkadaşa daha denk gelmiş.

Sizce nasıl mouse fingertip tutuyorum uyar mı bana? Aradığım özellik hafif olması ve sensörünün hızlı dönüşleri algılayabilmesi. Fps oynuyorum memnun eder herhalde?
Sahte degil cin de uretilen model o yuzden oyleymis
Git tr ürünü al ondan alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
Sahte degil cin de uretilen model o yuzden oyleymis
Git tr ürünü al ondan alma
Garantisi yok mu yani?
Sanırım tedarik sıkıntısı var bu Viper Mini Deathadder V2 Mini modellerinde o yüzden fiyatlar dolardan bağımsız aşırı uçmuş. Çoğu sitede zaten satışı yok. Bilmiyorum bu fiyat aralığında alternatifi yok 300'den fazla verirsem de farklı modellere yönelirim Haste gibi.

Top Bottom