deathadder v2 mini grip çıkmadı?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,404
n11 üzerinden deathadder v2 mini satın aldım bugün elime ulaştı fakat kutusunun içinden gripleri çıkmadı, kutuda çince yazılar yazıyor, farklı bir versiyon mu ben mi kazıklandım.
Birde razer synapse ı kapatınca ışıklar deafult hale dönüyor onu nasıl düzelticem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

n11 üzerinden deathadder v2 mini satın aldım bugün elime ulaştı fakat kutusunun içinden gripleri çıkmadı, kutuda çince yazılar yazıyor, farklı bir versiyon mu ben mi kazıklandım.
Birde razer synapse ı kapatınca ışıklar deafult hale dönüyor onu nasıl düzelticem
yok mu bilen

Son düzenleme:

yok mu bilen
1653318277798.png

mouse un orjinalliğini nasıl anlayabilirim?

belki yardımcı olur.

Ek olarak bende normal v2 sürümünü kullanıyorum. Orjinallerde fare takılınca yanında razer yazılımıda çalışıyor. Bunun kopyalanacağını sanmıyorum. Çünkü uğraşmazlar.

belki yardımcı olur.

Ek olarak bende normal v2 sürümünü kullanıyorum. Orjinallerde fare takılınca yanında razer yazılımıda çalışıyor. Bunun kopyalanacağını sanmıyorum. Çünkü uğraşmazlar.
nasıl yapacağım onu razer yazılımına gıcık olup sildim
hangisini indirip ne deniyeyim

belki yardımcı olur.

razer yazılımı çalışıyordu mouse u gördü ayarlarımı yaptım

indirme hocam ilk kez taktığında otomatik bir şekilde karşına çıkar. Daha önce kullanmadığın bir porta yeniden tak önüne geliyor mu kontrol et.

yazılım çalışıyor uygulama tanıyorsa orjinaldir.

İade edilmiş bir ürün olabilir. N11 ile görüşüp iade et derim.

İade edilmiş bir ürün olabilir. N11 ile görüşüp iade et derim.
sordum bu modelde grip çıkmıyor dendi, şimdi neden çince olduğunu sordum bakalım ne diyecekler

Biliyorum ama her yolu denemekte fayda var
Mehmet abinin dediği gibi çıkmadı burada

Buraya bakmayın boşa yanlış yönlenirsiniz. Bizim ülkedeki Razer ürünleri çıkmıyor genellikle burada.

Buraya seri kodunu yazıp bakabilir misiniz? Gerçi garantisni de kopyalayabiliyorlar ama
1653320361116.png

indirme hocam ilk kez taktığında otomatik bir şekilde karşına çıkar. Daha önce kullanmadığın bir porta yeniden tak önüne geliyor mu kontrol et.

uygulama tanıyor ya orada sıkıntı yok

farklı port a taktım direkt geldi razer uygulaması

Son düzenleme:
sordum bu modelde grip çıkmıyor dendi, şimdi neden çince olduğunu sordum bakalım ne diyecekler

Mehmet abinin dediği gibi çıkmadı burada

Alıntıyı görüntüle

uygulama tanıyor ya orada sıkıntı yok

farklı port a taktım direkt geldi razer uygulaması
Kanka büyük ihtimal orijinaldir ama çinden ithal grldiği için kutusu oyledir. Normalde globalde ingilizce yazar ama çinde çince de yazmakta orjinalleri. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sen yinede satıcılara falan baksaydın mesela v2 miniyi en çok satan satıcı techburada diye biliyorum ve çoğu yorumlarda içinden stickerları çıktığını soyluyorlar.

Geri