bir sorum daha var soruyu cahilliğime ver inceleme yaparken Bluetooth bağlantısı olmadığını gördüm sorun olur mu birde kablosuz farelerin o bağlantı aparatları pc de direk wifi adaptörü gibi olarak mı iş görüyor fare için tabi ki sadeceKullanıyorum güzel baya. Şarjı uzun gidiyor hızlı şarj oluyor herhangi bir donanımsal arıza da yaşamadım öneririm.
Lamzu tercih ederdim o fiyataASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition hakkında ne düşünüyorsun peki ?
Bu mouseu 4k da kullanamıyorsun çünük Dongle max 1k veriyor. Özel dongle gerekli fakat TR'de yok. 5k verip 1k kullanmak saçma. Viper V3 Pro'da çıkıyor en azından.4k neyse de 8k kullanılıyor mu o kadar
apartla geliyor bluetooth şart değil scroll muhabbetine de itibar etmemenizi düşünüyorum eşek gibi scroll'a abanmıyorsanız bozulmazbir sorum daha var soruyu cahilliğime ver inceleme yaparken Bluetooth bağlantısı olmadığını gördüm sorun olur mu birde kablosuz farelerin o bağlantı aparatları pc de direk wifi adaptörü gibi olarak mı iş görüyor fare için tabi ki sadece