Neler Yeni

Deathhader V2'den daha iyi sensöre sahip mouse var mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Kablosuz mouseler konusunda bilgili değilim hocam ne soylesem yalan olur
hmm anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için ben en iyisi kablosuz mouse'lar hakkında konu açayım. 🙂

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
mantıklı, bir sorum daha var şu aralar çok karşıma çıkıyor glorious model mouse kablosuz olması hoşuma gitti deathhader v2 den buna geçersem attan inip eşeğe binmek söz konusu olur mu ? 🙂

Ben de Deathadder V2 den bu Fareye geçmeyi düşünüyorum. Acaba sıkıntı yaşar mıyız?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
knk yanlış anlamada logitech g pro superlight de alabilirsin istersen indirimde şuan 1360 tl mi ne . sensör olarak yazılı olarak razer fokus görünüyor ama kimse anlayamaz fokus + ve hero 25k sensör farkını memnunsan devam et ama. değişmeyi düşünüyorsan ve logitech g pro superlight düşünürsen indirimde en son bu fiyatı dolar 8,5 ken görmüş. yani bende şimdi alıyorum indirime son 5 saat mi ne kaldı baya alan oldu forumda.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Ben de Deathadder V2 den bu Fareye geçmeyi düşünüyorum. Acaba sıkıntı yaşar mıyız?
bilmiyorum dostum ya karar veremedim henüz para olsa deathaader v2 pro alır yoluma bakardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk yanlış anlamada logitech g pro superlight de alabilirsin istersen indirimde şuan 1360 TL mi ne . sensör olarak yazılı olarak razer fokus görünüyor ama kimse anlayamaz fokus + ve hero 25k sensör farkını memnunsan devam et ama. değişmeyi düşünüyorsan ve logitech g pro superlight düşünürsen indirimde en son bu fiyatı dolar 8,5 ken görmüş. yani bende şimdi alıyorum indirime son 5 saat mi ne kaldı baya alan oldu forumda.
1360 çok be kankam onu alacağıma deathhader v2 pro alırım

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
deathhader v2'yi 7 aydır kullanıyorum fakat merak ettim deathhader v2'den daha iyi sensöre sahip bir mouse var mı ? açıkçası mouse değiştirmeyi düşünüyorum bir tek bende mi bu sorun var bilmiyorum ama mouse çok gıcırdıyor tuttuğum zaman her tarafı oynuyor ve gıcırdıyor sizde de bu sorun var mı ?
Ben de bu sorunu duymuştum almayacaktım açıkcası. Sonra neyse 300-400e ne alınabilirki diyip gittim aldım sende ki sorun bende yok. itopyadan alırken orada çalışan bunun 2 ülkede üretildiğini bizdekinde öyle sorun olmadığını söyledi ne kadar doğru bilemem ama ciddi olarak bende ne yanlardan sıkınca sorun var ne üstten vs taş gibi mouse

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Ben de bu sorunu duymuştum almayacaktım açıkcası. Sonra neyse 300-400e ne alınabilirki diyip gittim aldım sende ki sorun bende yok. itopyadan alırken orada çalışan bunun 2 ülkede üretildiğini bizdekinde öyle sorun olmadığını söyledi ne kadar doğru bilemem ama ciddi olarak bende ne yanlardan sıkınca sorun var ne üstten vs taş gibi mouse
tahmin etmiştim hocam çünkü bu anormal bi gıcırdama ve aşırı oynuyor çok da dikkatli kullandım aslında neyse yeni bi tane alayım çünkü bu mouse elime çok iyi oturuyor bundan büyük kaliteli de mouse yok

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,259
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
V2 zaten tepe seviye sensöre sahip, daha iyisine geçsen bile arasındaki farkı anlaman imkansız gibi bir şey.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
V2 zaten tepe seviye sensöre sahip, daha iyisine geçsen bile arasındaki farkı anlaman imkansız gibi bir şey.
evet o yüzden V2'den bir tane daha alacağım v2'ye yakın bir sensör var o da logitech'in ama 400 ıps ile v2'nin gerisinde kalıyor

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
evet o yüzden V2'den bir tane daha alacağım v2'ye yakın bir sensör var o da logitech'in ama 400 ıps ile v2'nin gerisinde kalıyor
400ips ile 650 600 arasını bir insanın anlaması çok ama çok zor hatta neredeyse imkansız. sana öyle diyim. teknoloji ilerliyor diye sadece yüksek sayı gösterilerek üste çıkarılmaya çalışıldığını düşünüyorum 400 ile 600 650 arası insanın anlaması gerçekten imkansız denebilir. bende çok araştırdım ama gerçkten bu böylemiş.

ben mesela logitech g pro superlight aldım çünki baya indirimdeydi en son bu fiyata dolar 8,5 ken düşmüş oda indirimle düşmüş. bakıcam kullanıcam elime oturursa devam yoksa satarım daha pahalıya. aldığımdan. razer v2 güzel gibi ama büyük bence bende viper mini var hafifliği gerçekten çok hoşuma gidiyor o yüzden hafif mouse arıyorum ve hafif devam edicem gibi. ki artık hafif mouselar çıkmaya başlayacak çünki avantajlı gibi bana göre.

mesela ben viper mini kullanıyom hafifliği v.s güzel ama kablosuz olsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum kablolu olunca flick atarken bazen sıkıntı olabiliyor serbest olduğu halde mouse kablodan dolayı ağırlaşıyor çevirirken o yüzden aldım bakalım gelsin. beğenirsem devam yoksa satarım en kötü.

razer deadhedder v2 mi ne denemiştim media markta büyük ya bana göre elim normalde 18 mi 19 mu ne cm olarak ama büyük yani ben öncedende büyük kullanıyordum küçüğe geçince ve hafife bide alışınca gerçekten oyunlarımda çok farketti bide kablosuz deneyeyim bide pro oyuncuların hemen hemen %70i kullanıyor deneyimleyeyimde duruma göre ya kullanıcam ya satıcam hayırlısı.

Son düzenleme:

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
400ips ile 650 600 arasını bir insanın anlaması çok ama çok zor hatta neredeyse imkansız. sana öyle diyim. teknoloji ilerliyor diye sadece yüksek sayı gösterilerek üste çıkarılmaya çalışıldığını düşünüyorum 400 ile 600 650 arası insanın anlaması gerçekten imkansız denebilir. bende çok araştırdım ama gerçkten bu böylemiş.

ben mesela logitech g pro superlight aldım çünki baya indirimdeydi en son bu fiyata dolar 8,5 ken düşmüş oda indirimle düşmüş. bakıcam kullanıcam elime oturursa devam yoksa satarım daha pahalıya. aldığımdan. razer v2 güzel gibi ama büyük bence bende viper mini var hafifliği gerçekten çok hoşuma gidiyor o yüzden hafif mouse arıyorum ve hafif devam edicem gibi. ki artık hafif mouselar çıkmaya başlayacak çünki avantajlı gibi bana göre.

mesela ben viper mini kullanıyom hafifliği v.s güzel ama kablosuz olsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum kablolu olunca flick atarken bazen sıkıntı olabiliyor serbest olduğu halde mouse kablodan dolayı ağırlaşıyor çevirirken o yüzden aldım bakalım gelsin. beğenirsem devam yoksa satarım en kötü.

razer deadhedder v2 mi ne denemiştim media markta büyük ya bana göre elim normalde 18 mi 19 mu ne cm olarak ama büyük yani ben öncedende büyük kullanıyordum küçüğe geçince ve hafife bide alışınca gerçekten oyunlarımda çok farketti bide kablosuz deneyeyim bide pro oyuncuların hemen hemen %70i kullanıyor deneyimleyeyimde duruma göre ya kullanıcam ya satıcam hayırlısı.
ben elime tam oturduğu için kullanıyorum v2'yi şahsen kablosuz model almadığım sürece v2'den dönmeyi düşünmüyorum ergonomisi tam elime göre elim 18cm ama küçük mouse kullanamıyorum elimin yarısı dışarda kalıyor

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
ben elime tam oturduğu için kullanıyorum v2'yi şahsen kablosuz model almadığım sürece v2'den dönmeyi düşünmüyorum ergonomisi tam elime göre elim 18cm ama küçük mouse kullanamıyorum elimin yarısı dışarda kalıyor
Benimde 18 bende oyleydim 18 cm icin buyuk bence mouse ama tabi aliskanlik bende ilk bu mouseyi aldigimda viper mini alisma sureci oldu sonra iyiki almisim dedim valla. Hafifligi hosuma gitti zaten en iyi yani oydu alisinca efsane oluyor

Top Bottom