Neler Yeni

Deathhader V2'den daha iyi sensöre sahip mouse var mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Buğra
Bütçe
1000
deathhader v2'yi 7 aydır kullanıyorum fakat merak ettim deathhader v2'den daha iyi sensöre sahip bir mouse var mı ? açıkçası mouse değiştirmeyi düşünüyorum bir tek bende mi bu sorun var bilmiyorum ama mouse çok gıcırdıyor tuttuğum zaman her tarafı oynuyor ve gıcırdıyor sizde de bu sorun var mı ?

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
deathhader v2'yi 7 aydır kullanıyorum fakat merak ettim deathhader v2'den daha iyi sensöre sahip bir mouse var mı ? açıkçası mouse değiştirmeyi düşünüyorum bir tek bende mi bu sorun var bilmiyorum ama mouse çok gıcırdıyor tuttuğum zaman her tarafı oynuyor ve gıcırdıyor sizde de bu sorun var mı ?
Viper v2 pro, 3 gen optic kullanıyor, en son çıkan ve en pahalı razer mouse bu, bundan oncekiler gen 2 optic kullanıyor

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
ben de 1 yıldır kullanıyorum öyle bir sorun yok

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Buğra
bende razer deathadder v2 mini var öyle bir sorun yaşamadım şuana kada (3 ay fln olmuştur)
genelde kenar kısımlarda oynuyor elimle tutunca gıcırdıyor

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Buğra
ben de 1 yıldır kullanıyorum öyle bir sorun yok
sizce ne yapmalıyım çok uyuz etti beni bu gıcırdama kalitesiz ürün hissiyatı veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Viper 8k var, 1000tl altı olması lazım gecikme konusunda viper v2 pro ile neredeyse aynı, ama hangi gen optic var onu unuttum
evet onu ben de düşünüyorum ama elim 18cm uygun olur mu ?

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
sizce ne yapmalıyım çok uyuz etti beni bu gıcırdama kalitesiz ürün hissiyatı veriyor
Harcayacak boş paran varsa, yeni mouse alınır lakin, ben olsam v2 ile devam ederdim

evet onu ben de düşünüyorum ama elim 18cm uygun olur mu ?
Onu bilmiyorum lakin benim elim 20 cm 10 en, basilisk v2 almıştım elime iyi oturdu ama yine benim eski mouse olan viper miniye dondüm, elime küçük gelse de gecikmesi çok daha iyi ve hafif olduğu için elim daha az yoruluyor

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Buğra
Harcayacak boş paran varsa, yeni mouse alınır lakin, ben olsam v2 ile devam ederdim
acaba yeni bir tane deathhader v2 almak mantıklı olur mu mouse performansından memnunum zaten 1000tl altı bu mouse dan daha kaliteli sensöre sahip bir mouse yok sanırsam ama şu heryerinin gıcırdaması beni uyuz etti

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
acaba yeni bir tane deathhader v2 almak mantıklı olur mu mouse performansından memnunum zaten 1000tl altı bu mouse dan daha kaliteli sensöre sahip bir mouse yok sanırsam ama şu heryerinin gıcırdaması beni uyuz etti
O kadar uyuz ediyorsa, garantiye gonder belki tamir ederler ? o sırada yenisini satın alırsın donuşumlü kullanırsın

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Buğra
O kadar uyuz ediyorsa, garantiye gonder belki tamir ederler ? o sırada yenisini satın alırsın donuşumlü kullanırsın
mantıklı, bir sorum daha var şu aralar çok karşıma çıkıyor glorious model mouse kablosuz olması hoşuma gitti deathhader v2 den buna geçersem attan inip eşeğe binmek söz konusu olur mu ? 🙂

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
mantıklı, bir sorum daha var şu aralar çok karşıma çıkıyor glorious model mouse kablosuz olması hoşuma gitti deathhader v2 den buna geçersem attan inip eşeğe binmek söz konusu olur mu ? 🙂

Kablosuz mouseler konusunda bilgili değilim hocam ne soylesem yalan olur

Top Bottom