kasadam87
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 103
- İsim
- burak demir
Şimdi CS GO veya Valorant diye başlamayın lütfen. CS GO 2.6k saat gömdüm ve iğreniyorum artık. Hileden ,smurflerden geçilmiyor. Rank çıkmak hele tek başına bildiğin try hard... Valorant'a bir şey demeyeceğim fazla şişirilmiş bir cartoon game. Arkadaşlar sizden istediğim saydığım oyunlar dışında bana gerçekten competitive yaşatacak oyun söyleyin. Battle royal olmasın mümkünse. CS GO ve COLD VAR tarzı fast spawn modlu oyun önerileri bekliyorum. Şu aralar cidden oyun bulamaz oldum... Cold War ve Modern Warfare 2 gerçekten pahalı , bunları al oyna diyebilirsiniz ama şuan alamam.
Rainbow Six Siege , Warzone 2.0, Apex Legend , CS GO , Valorant , PUBG , Fortnite , Warframe , Halo İnfinity , Super People , Quake Champion, BF1 , BF5 <<< Bunlar dışında neler önerebilirsiniz ? Eski oyunlardan da önermeyin mümkünse ( Wolfteam , Zula , CS 1.6 , Half Life)
Rainbow Six Siege , Warzone 2.0, Apex Legend , CS GO , Valorant , PUBG , Fortnite , Warframe , Halo İnfinity , Super People , Quake Champion, BF1 , BF5 <<< Bunlar dışında neler önerebilirsiniz ? Eski oyunlardan da önermeyin mümkünse ( Wolfteam , Zula , CS 1.6 , Half Life)