Mağaza takip kuponu ile 1050 TL
Teşekkür ederim reisim görmedim bunu Hepsiburada verisi yaniltti demekki.Aynı ayakkabı Decathlon'un kendi sitesinde 995 TL. Şaka mı yapıyorsunuz?
Erkek Koşu Ayakkabısı - Gri/Turuncu - Jogflow 100.1
Erkek Koşu Ayakkabısı - Gri/Turuncu - Jogflow 100.1 null Yumuşak yapıdaki köpüğü ile darbe emicilik ve hafiflik sağlayan bu koşu ayakkabısı şok dalgalarını benzersiz bir şekilde emer.www.decathlon.com.tr
Konu, reaksiyon kasacak abisi öyle deme kizma onaAynı ayakkabı Decathlon'un kendi sitesinde 995 TL. Şaka mı yapıyorsunuz?
Erkek Koşu Ayakkabısı - Gri/Turuncu - Jogflow 100.1
Erkek Koşu Ayakkabısı - Gri/Turuncu - Jogflow 100.1 null Yumuşak yapıdaki köpüğü ile darbe emicilik ve hafiflik sağlayan bu koşu ayakkabısı şok dalgalarını benzersiz bir şekilde emer.www.decathlon.com.tr
Ne alaka dostum insanlık hali dikkat etmemişim ?Konu, reaksiyon kasacak abisi öyle deme kizma ona
İnsanlık hali değil, sorumsuzluk, bir daha paylaşırken araştır öyle paylaş, 20 saniyelik işlem.Ne alaka dostum insanlık hali dikkat etmemişim ?
Farkettim ve konuyu bitirdim teşekkürümü ettim sıkıntı mı var bunda.
Emredersin loqcu kardeşİnsanlık hali değil, sorumsuzluk, bir daha paylaşırken araştır öyle paylaş, 20 saniyelik işlem.
Aferin, yavaş yavaş yavaş öğreneceksiniz.Emredersin loqcu kardeş
Komik şey seniAferin, yavaş yavaş yavaş öğreneceksiniz.
Sizin gibi her gün sorumsuz tiplere denk gelmekte komik, biri indirim kategorisinde yardım konusu açar, diğeri konu açar ama en ufak bi araştırma yapmaz. Aziz Nesin'i haklı çıkarıyosunuz ona üzülüyorumKomik şey seni![]()