Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Decathlon Spor Ayakkabı 🔥1050 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Yakup Bolat
Sizin gibi her gün sorumsuz tiplere denk gelmekte komik, biri indirim kategorisinde yardım konusu açar, diğeri konu açar ama en ufak bi araştırma yapmaz. Aziz Nesin'i haklı çıkarıyosunuz ona üzülüyorum 😁
Dostum 3.5 yıldır şu forumdayım neyi nasıl yapacağımı biliyorum daha düne kadar bizlerden yardım alan sen forumda bizlere sallamaya başlamıssın neden loqcu yazdığımı da anlamışssındır diye düşünüyorum.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Dostum 3.5 yıldır şu forumdayım neyi nasıl yapacağımı biliyorum daha düne kadar bizlerden yardım alan sen forumda bizlere sallamaya başlamıssın neden loqcu yazdığımı da anlamışssındır diye düşünüyorum.
Altı üstü 1 sene daha erken üye olmuş 3 bucuk yıldır şu forumdayım falan diyor komiksin dostum. Herkes her konuda bilgi sahibi değil illaki yardım alabilir, sen yardım almıyor musun yüce insan ? (!) loqcu dediğinden de pek bir şey anlamadım madem bi laf atıyorsun devamını getir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi baktım loq mevzusuna, daha hangi modelde ghosting olup olmadığını bilmeden arkasından sallayan kişisin değil mi :D

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom