Neler Yeni

Dedeme 3000tl civarı telefon önerisi

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
Arkadaşlar dedeme 3k civarı görüntülü konuşma yapabileceği facebook, google vs. girebileceği bi telefon almamız lazım ancak ben çok anlamıyorum telefondan, nelere dikkat etmemiz lazım alırken yada aklında bu çok iyidir bunu al bir sıkıntı çıkarmaz dediğiniz bir telefon varsa yazarsanız çok güzel olur

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah bi bakacağım

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Bence tercih böyle telefonlar olmamalı daha bilindik ömrü uzun sürecek düşük özellikli olsa daha iyi olur. Eski samsunglara felan bak hiç yoktan uzun ömürlü olurlar
Kağıt üzerindeki özellikleri 7-8k olan telefonlar gibi 128 GB hafıza ve 4 GB ram var genelde bu fiyata 2 GB ram 32 GB hafıza falan oluyor zaten dedesi kullanıyor bu neden samsung değil demez herhalde

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
uğur demirel
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka bulamazsın

ananas_suyu

80+ Bronze
Kağıt üzerindeki özellikleri 7-8k olan telefonlar gibi 128 GB hafıza ve 4 GB ram var genelde bu fiyata 2 GB ram 32 GB hafıza falan oluyor zaten dedesi kullanıyor bu neden samsung değil demez herhalde
Yok şeyden dedim bu markalar genelde 2 sene felan gidiyor özelliği iyi ama dedesinin arşivi yoksa 128gb telefona ihtiyaçı yoktur mesala onun yerinde 64gb alır kalitesi biraz daha iyi olur manasında dedim.

Bide reeder markasının sahte kamera mevzusu vardı bi ara

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM

başka bulamazsın
eyvallah hocam bunlarada bakacağım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kağıt üzerindeki özellikleri çok iddialı almadan önce birkaç inceleme videosunu izlemeyi unutmayın
Reeder de yazılım açığı delisi ama bu kadar ucuza da anca reeder var tabi.

Bu telefona sim kart takınca adamlar nasıl yapıyorsa dolandırıcılara numaran gidiyor spam yemeye başlıyorsun hatta SMS leri bile görüyorlar bazen. Tabi 6 ay önceydi bu ama hala fixlemedilerse şaşırmam.

Arkadaşlar dedeme 3k civarı görüntülü konuşma yapabileceği facebook, google vs. girebileceği bi telefon almamız lazım ancak ben çok anlamıyorum telefondan, nelere dikkat etmemiz lazım alırken yada aklında bu çok iyidir bunu al bir sıkıntı çıkarmaz dediğiniz bir telefon varsa yazarsanız çok güzel olur
Yenilenmiş cihaz işi sıkıntılı, sıfır cihaz alsan düzgün cihaz yok. Ben şahsen o bütçede pek bir cihaz önerisi yapamıyorum. Ya mümkünse 5 bin civarına çıkıp A04S gibi giriş seviyesi cihazlar alın rahat etsin, ya da şunu alın kötü falan ama aynısının lacivertine 3K vereceğine buna 1200 ver daha mantıklı.

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
Reeder de yazılım açığı delisi ama bu kadar ucuza da anca reeder var tabi.

Bu telefona sim kart takınca adamlar nasıl yapıyorsa dolandırıcılara numaran gidiyor spam yemeye başlıyorsun hatta SMS leri bile görüyorlar bazen. Tabi 6 ay önceydi bu ama hala fixlemedilerse şaşırmam.

Yenilenmiş cihaz işi sıkıntılı, sıfır cihaz alsan düzgün cihaz yok. Ben şahsen o bütçede pek bir cihaz önerisi yapamıyorum. Ya mümkünse 5 bin civarına çıkıp A04S gibi giriş seviyesi cihazlar alın rahat etsin, ya da şunu alın kötü falan ama aynısının lacivertine 3K vereceğine buna 1200 ver daha mantıklı.
anladım hocam eyvallah

Top Bottom