Neler Yeni

Yardım deep cool lt520 fan sesi

zorlu123123

80+ Bronze
arkadaşlar selam 3 aylık sıvı sogutucum çok memnundum bbu sabah bi açtım fandan bi tıkırtı bi gürültü dedim noluyo bi baktım fanın biri tıkırdıyor dedim kablo falan sarktı herhalde çarpıyor çıkardım fan kablosu bi köprü içinden geçiyor değmimiyor döndüğü mekanizmadan geliyor ses söktüğümde elimde çevirdim çevrirken kastırıyordu düzgün olan 10 tur atıyorsa aynı güçte bu 3 tür atıyordu sonra dedim sogutuyor yeni fan alana kadar idare etsin neyse dedim taktım pc ye tekrar başlattım ses kesildi 10 12 saat pc de takıldım oyun falan 10 saat sonra başladı tıkırdamaya tekrar 10 dk sonra geçti şimdi yine hafif tıkırtı sesi geliyor sebebi nedir sizce başına daha önce gelen oldumu video çektim yükleyemedim internette benzerini buldum cızırtı sesi pc sinden geliyor tıkırtısı benzer benle yorumlarınızı bekliyorum

desteğe yazdım bu fanlardan birini garanti kapasmında ya da kapsam dışı bana yollarmısınız ya da satarmısınız bulamadım dedim internette yenisini alıp değiştirmek istiyorum ama bulamadımda dip not olarak söyleyim

benzer problem videosu sonlara doğru olan ses benzer ilk başlardakide hemen hemen arada çıkardıgı ses cızırtıyı dikkate almayn

sogutucumun linki

https://www.gencergaming.com/deep-cool-fk120-12-cm-kasa-fani#product-profile-carousel-4200 bu aynı fanmı acaba bilenler yazabilirmi

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Orkun
arkadaşlar selam 3 aylık sıvı sogutucum çok memnundum bbu sabah bi açtım fandan bi tıkırtı bi gürültü dedim noluyo bi baktım fanın biri tıkırdıyor dedim kablo falan sarktı herhalde çarpıyor çıkardım fan kablosu bi köprü içinden geçiyor değmimiyor döndüğü mekanizmadan geliyor ses söktüğümde elimde çevirdim çevrirken kastırıyordu düzgün olan 10 tur atıyorsa aynı güçte bu 3 tür atıyordu sonra dedim sogutuyor yeni fan alana kadar idare etsin neyse dedim taktım pc ye tekrar başlattım ses kesildi 10 12 saat pc de takıldım oyun falan 10 saat sonra başladı tıkırdamaya tekrar 10 dk sonra geçti şimdi yine hafif tıkırtı sesi geliyor sebebi nedir sizce başına daha önce gelen oldumu video çektim yükleyemedim internette benzerini buldum cızırtı sesi pc sinden geliyor tıkırtısı benzer benle yorumlarınızı bekliyorum

desteğe yazdım bu fanlardan birini garanti kapasmında ya da kapsam dışı bana yollarmısınız ya da satarmısınız bulamadım dedim internette yenisini alıp değiştirmek istiyorum ama bulamadımda dip not olarak söyleyim

benzer problem video gibi aynı sogutucu değil benimkiyle

sogutucumun linki
Kanka yanlış anlama da öyle bir video linki koymuşsun ki virüs sandım :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kablo düzenin nasıl hangi kabloyu nereye taktığını söyler misin

zorlu123123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo düzenin nasıl hangi kabloyu nereye taktığını söyler misin
dostum kablodan gelmiyor açtım baktım fana etrafına içine olabildigince rulman arızası gibi geldi çıkardım elimdeykende zor döndü ve ses yaptı tırtık sesi gibi sonra geri taktım düzeldi ses kullanırken bi anda tekrar başladı tekrar azaldı garip

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih

benzer problem videosu sonlara doğru olan ses benzer ilk başlardakide hemen hemen arada çıkardıgı ses cızırtıyı dikkate almayn

sogutucumun linki

https://www.gencergaming.com/deep-cool-fk120-12-cm-kasa-fani#product-profile-carousel-4200 bu aynı fanmı acaba bilenler yazabilirmi
kimse yanıt vermemiş al bunu degiş knk bu sana ilerde başına patlar yok fanım düştü yok fanım sogutmuyo o ses fandan gelıo içerde vidası mı fln düştü kargo da kim bilir degişim iste nasıl olsa garantisi var mantıklı bi açıklama yap degiştirsinler

zorlu123123

80+ Bronze
kimse yanıt vermemiş al bunu degiş knk bu sana ilerde başına patlar yok fanım düştü yok fanım sogutmuyo o ses fandan gelıo içerde vidası mı fln düştü kargo da kim bilir degişim iste nasıl olsa garantisi var mantıklı bi açıklama yap degiştirsinler
fanı galiba buldum tekli satılan en son çagre 500 tl verip aynı fanı alıp takıcam iyi ihtimal desteğe yazdım garanti kapsamında ücretsiz verirlerse ne ala benlik bi sorun değil çünkü fan montajıda hatalı olabilcek bişi değil ters takarsın en fazla içindeki mekanizmasına zarar vermelik bi durum yok girermi garantiye kendimce girmesi lazım pompa veya kablo sorunu olsa neyse dicem takarken insanlar çok saçma işler yapıyorlar genelde kusursuz kurulumda şuan bakalım çözümü olan varsa denicem kimisi yağ damlat demiş biraz riskli geldi o yüzden yaşayan varsa fikirlerini bekliyorum e posta yanıtı gelincede yeni tekli fan alıp almıcagımı kararlaştırcam sanırsam yollarlarsa ne ala ücretsiz :d

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
dostum kablodan gelmiyor açtım baktım fana etrafına içine olabildigince rulman arızası gibi geldi çıkardım elimdeykende zor döndü ve ses yaptı tırtık sesi gibi
Canım benim kablo düzenini sordum, temas etmediğini söylemişsin zaten. İki fanı birbirine bağlayıp 4 pin`i cpu ya mı verdin sys fan`a mı onu soruyorum.

zorlu123123

80+ Bronze
Canım benim kablo düzenini sordum, temas etmediğini söylemişsin zaten. İki fanı birbirine bağlayıp 4 pin`i cpu ya mı verdin sys fan`a mı onu soruyorum.
low rpm kablo köprüsüyle baglı vatan pc de çalışan arkadaşımdan rica ettim montajı için onlara gönderdim ücret karışılıgında kendim kurmadım

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
low rpm kablo köprüsüyle baglı vatan pc de çalışan arkadaşımdan rica ettim montajı için onlara gönderdim ücret karışılıgında kendim kurmadım
Tmm canım onun bir ucu fan`a diğer ucu da anakarta takılıyor ya bak bakalım hangisi nereye verilmiş. Radyatör hangi pin`e fanlar hangi pin` e takılmış.

zorlu123123

80+ Bronze
Tmm canım onun bir ucu fan`a diğer ucu da anakarta takılıyor ya bak bakalım hangisi nereye verilmiş. Radyatör hangi pin`e fanlar hangi pin` e takılmış.
evde değilim açıp bakıp yanıtlarım sizin mesaja fakat şüpelendiğiniz nokta nedir kablo baglantıları doğru diye umuyorum yani gigabyte b650 ds3h kullanıyorum belirteyim ilk öncede kablolama kurulum sorunu olsa daha önce sıkıntı yaşamam gerekmezmiydi

sabah açıp baktıgımda yanlış hatırlamıyorsam cpu fana radyatör bağlıydı dikkatli bakmadım tam parçalamadım sistemi sadece fanı çıkardım ne var ne yok diye baktım etrafında takarken göz ile denk geldiği kadar hatırlıyorum gibi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
evde değilim açıp bakıp yanıtlarım sizin mesaja fakat şüpelendiğiniz nokta nedir kablo baglantıları doğru diye umuyorum yani gigabyte b650 ds3h kullanıyorum belirteyim ilk öncede kablolama kurulum sorunu olsa daha önce sıkıntı yaşamam gerekmezmiydi
Aynı sorunu LS520 SE` de yaşadım, fanı söktüpümde rahat dönüyordu ama montajı yaptıktan sonra tıkırtı sesi dediğin şekilde çalışıyordu. Ne yaptığımı hatırlamıyorum ama kablo ları ayırıp farklı sys yuvalarına takımış olabilirim. Bakmam lazım ç

zorlu123123

80+ Bronze
Aynı sorunu LS520 SE` de yaşadım, fanı söktüpümde rahat dönüyordu ama montajı yaptıktan sonra tıkırtı sesi dediğin şekilde çalışıyordu. Ne yaptığımı hatırlamıyorum ama kablo ları ayırıp farklı sys yuvalarına takımış olabilirim. Bakmam lazım ç
sizden farklı olarak ben fanı çıkardım elime aldım elimde hafif döndürğümde bile tıkırtı sesi geliyordu ve zor dönüyordu şansa artık pc ye taktım idareten ses kesildi 10 saat sonra tekrar başladı 5 dk devam etti sonra yine kesildi rezonansa girip dururdu normal zamanlarda onun sesi ugultu gibi zaten belli oluyor oyun içlerinde bu tıkırtı sesi sanki matkap çalışıyor sanmıştım

ses kesildiğinde test amaçlı %100 e çıkardım pompa fan dahil anakart yazılımından yine ses çıkmadı dedim herhalde kendiliğinden içindeki kablo yerine tekrar oturdu galiba düzeldi sandım en son kapatırken yine ses yoktu entereasan baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom