Neler Yeni

🔥İndirim Deep Fresh Pamuklu Kulak Temizleme Çubuğu 300'lü Paket 3 Adet 89,90 TL :D

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre Şanda
Ürün Linki: https://www.trendyol.com/deep-fresh...t-p-251073664?boutiqueId=61&merchantId=116028

Adminlere rica ediyorum artık. Bu bir tepki konusudur. Sıcak fırsatlar konusu teknoloji ürünleri dışında her şeye kapatılmalıdır. Böyle düşünen tek kişi olduğumu düşünmüyorum. Ana sayfayı her yenilediğimde hiçbir şekilde ilgilenmediğim saçma sapan ürünlerin sırf etkileşim almak için sıcak fırsatlar altında konusunun açıldığını görüyorum. Bu duruma lütfen artık bir el atın.

Bir sıkıntı da şudur ki insanlar buraya sistem toplarken veya yükseltme yaparken görüş ve yardım almak için konular açıyor. Bende zamanında defalarca açtım. Bilgili ve donanımlı kişilerin görüşlerine her zaman saygılıyımdır. Ama sırf bir şey yazmış olmak için bu forumda bile önerilmeyen parçaları önermeye çalışanlar, bilgisizlikten, cahillikten, ya da sırf etkileşim almak aktif biri gibi görünmek için yorum yapanlara da artık bir dur denmesi gerekiyor.

Aksi görüşleri olanlarda var ise tartışabiliriz ama bence bu iki durumda foruma huzursuzluk vermeye başladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Furkan Bircan
Bence sıcak fırsatlar da kendi içerisinde kategorize edilmeli. Teknolojik ve Günlük Alışveriş (veya her ne olursa). Çünkü teknoloji dışında da sıcak fırsatlar içerisinde paylaşılan ürünlerden yararlandım.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre Şanda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün Linki: https://www.trendyol.com/deep-fresh...t-p-251073664?boutiqueId=61&merchantId=116028

Adminlere rica ediyorum artık. Bu bir tepki konusudur. Sıcak fırsatlar konusu teknoloji ürünleri dışında her şeye kapatılmalıdır. Böyle düşünen tek kişi olduğumu düşünmüyorum. Ana sayfayı her yenilediğimde hiçbir şekilde ilgilenmediğim saçma sapan ürünlerin sırf etkileşim almak için sıcak fırsatlar altında konusunun açıldığını görüyorum. Bu duruma lütfen artık bir el atın.

Bir sıkıntı da şudur ki insanlar buraya sistem toplarken veya yükseltme yaparken görüş ve yardım almak için konular açıyor. Bende zamanında defalarca açtım. Bilgili ve donanımlı kişilerin görüşlerine her zaman saygılıyımdır. Ama sırf bir şey yazmış olmak için bu forumda bile önerilmeyen parçaları önermeye çalışanlar, bilgisizlikten, cahillikten, ya da sırf etkileşim almak aktif biri gibi görünmek için yorum yapanlara da artık bir dur denmesi gerekiyor.

Aksi görüşleri olanlarda var ise tartışabiliriz ama bence bu iki durumda foruma huzursuzluk vermeye başladı.
@ChristianSerratos @quartle @Cavuskerem @thepublicman @ARTIK FAN DEĞİLİM @Teykage

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre Şanda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılmıyorum hocam burda paylaşılan teknoloji dışı şeylerden de bir,ok kişi faydalanmıştır ben dahil ama filtrelenme gelebilir.
Saygı duyarım. Ben indirimlerden herkes habersiz kalsın demiyorum. Ama filtreleme gelmeli. Çünkü teknolojik ürünlerden çok diğer ürünler çok daha fazla indirime giriyor ve ana ekran bu sefer Salı pazarına dönüyor.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,071
İsim
1
arada güzel şeyler denk geliyor amazondan falan ben de katılmıyorum

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Sinan
Daha hala sıcak fırsatlara nasıl konu açılacağını bilmeyen kişiler varken birde kategori olursa yanlış açılan konuları kapatmaya mod yetmez.

Bu arada ürün altındaki kuponla ve 750 üzeri 100 tl indirimle 9 adet alımda tanesi 63 küsüre geliyor. 😀

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Ali Mert Okuducu
Sıcak fırsatların olayı herturlu indirimi paylaşmak bence. Ama sırf 100tl indirim var diye konu açmak mantıksız. Ben bu forum sayesinde 200tlye 10lt sıvıyağ aldım. Sırf teknolojik bir ürün değil diye bu şekilde bir indirim konusu açılmazsa iyi olmaz.

Son düzenleme:

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
AuF
Trendyol bedava kargom bittiği için ürünü almıyorum yoksa güzel fırsatmış :D . Malum sarı forumda aşırı kategori oldugu için bu forumu kullanıyorum. Basit benim için iyidir.

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Eren Erkaşda
Paylasinlarlarin yüzde 80 i teknoloji oluyor, ve bunlar da saniyelik satin alınacak seyler olmuyor yüzde 99 u, yani hızlıca erisebilmemize gerek yok, ki zaten çok hızlı ürün akışı olan bir yer değil, herhangi bir ürün kaçırma durumu da yok, yanlış anlamayın ama bence filtreleme veya ayrıma olayı gereksiz olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
abbas
turuncu sitede zaten kategorilere ayrılmış durumda, bu forumda da yapılabilir.

range61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ahmet
Katılmıyorum, şuan forumlar bazında en güncel sıcak fırsatları burada bulabiliyoruz. Tabi ki teknoloji ön planda olabilir ama internetten alışveriş yapmadan ben buraya girip sıcak fırsatlara bakıyorum, örnek olarak kulak temizleme çubuğu atmışsınız fiyat güzel :) Kategorize edilebilir ama bu haliyle de ben memnunum.

Top Bottom