Çözüldü✓ Deepcool AK620 Digital kullanan var mı?

Senoly

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
978
Kullanan var mı arkadaşlar?
Kablolamayı pek beceremedim. :blobdance:
Led ekranı takarsam kablolar aşağı sarkıyor.
Normalde aşağıdaki resimdeki gibi durması gerekiyor.

1755449280113.webp

Ama bende ki görüntüsü böyle;

AK620B.webp

Isı bloklarının içinde hafif bir içe boşluk var kablo için sanki (emin değilim).
Kabloyu oradan geçirmem yanlış olmaz mı sıcak alan sonuçta?
Gerekirse böyle de kullanırım sorun değil ama kablolamayı doğru yapmak isterdim.

Son düzenleme:
Bir tane kurulum videosu buldum,
Gerçekten de ısı bloklarının iç bölgesindeki alandan geçiriliyor kablolar.
Sıcak alana kablo sokulacağı aklıma gelmezdi.

Kameram çok kötü kusura bakmayın ama videodan sonra ki hali böyle. Kurulumda sorun yaşayanlara fikir verir umarım ileride...

AK620.webp

Kullanan var mı arkadaşlar?
Kablolamayı pek beceremedim. :blobdance:
Led ekranı takarsam kablolar aşağı sarkıyor.
Normalde aşağıdaki resimdeki gibi durması gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle

Ama bende ki görüntüsü böyle;

Alıntıyı görüntüle

Isı bloklarının içinde hafif bir içe boşluk var kablo için sanki (emin değilim).
Kabloyu oradan geçirmem yanlış olmaz mı sıcak alan sonuçta?
Gerekirse böyle de kullanırım sorun değil ama kablolamayı doğru yapmak isterdim.
Deepcool AK420 white ve Deepcool assasin IV var elimde. piyasada bence daha iyisi yok assasin IV den. Sivi sogutucular bu kadar iyi sogutmaz. Assasin IV de ayni sekilde icinden geciyor ve herhangi bir sorun ile karsilasmadim. gonul rahatligi ile kullanabilirsin ve hayirli olsun

Kankam konudan bağımsız, beyaz kasa kullanıyorsun sanırım güzel duruyor mu?

Kankam konudan bağımsız, beyaz kasa kullanıyorsun sanırım güzel duruyor mu?
Bence durmuyor :D Şimdi resim çekeyim diyeceğim ama kameram da rezalet, kötü olanı iyice kötü gösterecek :D
İleride beyazını alacağım, şuan satışta yok maalesef :( Ekran kartı siyahta olsa soğutucu beyaz olunca durumu toplar biraz daha.

Deepcool AK420 white ve Deepcool assasin IV var elimde. piyasada bence daha iyisi yok assasin IV den. Sivi sogutucular bu kadar iyi sogutmaz. Assasin IV de ayni sekilde icinden geciyor ve herhangi bir sorun ile karsilasmadim. gonul rahatligi ile kullanabilirsin ve hayirli olsun
Gerçekten harika bir soğutucu. Fanları, malzeme kalitesi, duruşuyla her şeyiyle gerçekten harika bir şey deepcool modelleri.

Son düzenleme:
Bence durmuyor :D Şimdi resim çekeyim diyeceğim ama kameram da rezalet kötü olanı iyice kötü gösterecek :D
İleride beyazını alacağım, şuan satışta yok maalesef :( Ekran kartı siyahta olsa soğutucu beyaz olunca sorun olmaz.

Gerçekten harika bir soğutucu. Fanları, malzeme kalitesi, duruşuyla her şeyiyle gerçekten harika bir şey deepcool modelleri.
Kanka siyah setupım var ama beyazı hoşuma gitti sence güzel görünür mü bu?

Geri