Yardım Deepcool AK620 soğutucu alınır mı acil!

Kasam Max 160 destekliyor yani dediğiniz olmuyor ama

DEEPCOOL AK620 dediginiz ile esdeger. Ve kasama oluyor fakat rgb olmadığı için biraz tereddütde kaldım yorumunuz nedir?​

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soket vb. Bilgim yok bilgisayarcı da hallettiriyorum ne yapmam lazım ekstradan?
Max 160 destekliyor derken?

Ayrıca rgb gözümde boşa enerji harcamasından başka bir şey değil

DEEPCOOL AK620 dediginiz ile esdeger. Ve kasama oluyor fakat rgb olmadığı için biraz tereddütde kaldım yorumunuz nedir?​

12400F LGA1700 soketini kullanıyor. Soğutucuyu montajlaman için lga 1700 aparatı lazım. Belki id cooling yardımcı olur diye mail at dedim. O soğutucunun içinden o aparat çıkıyor mu bilmiyorum.

Güzel soğutucu alınır.

Ekler

• IMG_20220810_211922.jpg
    IMG_20220810_211922.jpg
    106.2 KB · Hit: 37

Soket mı almam lazım pek anlamadım bu konuda cahilim biraz.
içinden bir soket çıkmıyor hal bu yüzden extradan almalı veya yaptırmalısın tr de bulamazsın tabi ki soketi ama aliexress amazon newegg gibi sitelerde bulma şansın var

içinden bir soket çıkmıyor hal bu yüzden extradan almalı veya yaptırmalısın tr de bulamazsın tabi ki soketi ama aliexress amazon newegg gibi sitelerde bulma şansın var
Deepcool ak620 onerirmisiniz peki

Kıl payı takabilirim siz soğutucuyu onerirmisiniz ya da daha iyisi varmıdır dediğiniz hariç.
Hocam noctua dünya üzerindeki en kaliteli fan ve soğutmaya sahip markalardan biridir. Diğer markaların 3/1 hızı ile çalışıp buz gibi tutuyor işlemciyi ayrıca sıfır ses. Ortama girip işlemci kutusunu masaya vursanız havanız olur öyle de esaslı bir markadır.

Deepcool ak620 onerirmisiniz peki
Benim için noctua ve diğerleri diye ayrılıyor. 200 TL'ye kadar aerocool verkho falan öneririm ondan sonra otomatik noctuaya geçiyor

Hocam noctua dünya üzerindeki en kaliteli fan ve soğutmaya sahip markalardan biridir. Diğer markaların 3/1 hızı ile çalışıp buz gibi tutuyor işlemciyi ayrıca sıfır ses. Ortama girip işlemci kutusunu masaya vursanız havanız olur öyle de esaslı bir markadır.

Benim için noctua ve diğerleri diye ayrılıyor. 200 TL'ye kadar aerocool verkho falan öneririm ondan sonra otomatik noctuaya geçiyor
Hocam karşılaştırma videosunda noctua ile eş attığım soğutma :) birde aralarındaki fiyat farkına bakın.

İncelemelerine bakılırsa güzel bir soğutucu. Ben deepcool as500+ ürününü daha çok beğeniyorum. Kasanıza ve soket tipine uygunsa ona da bakabilirsiniz.

İncelemelerine bakılırsa güzel bir soğutucu. Ben deepcool as500+ ürününü daha çok beğeniyorum. Kasanıza ve soket tipine uygunsa ona da bakabilirsiniz.
Link atar mısınız

Geri