kursatmetinozturk 80+ Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 129 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim Kürşat Metin Öztürk 13 Temmuz 2023 #15 Hava sirkülasyonu kötü ön paneli cikartip kullanacaksaniz alınır. Kendim kullanıyorum kasayı ön paneli yok yerine 360mm toz filtresi taktım.
Hava sirkülasyonu kötü ön paneli cikartip kullanacaksaniz alınır. Kendim kullanıyorum kasayı ön paneli yok yerine 360mm toz filtresi taktım.
warymajesty 80+ Silver Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 2,789 Dahası Reaksiyon skoru 1,195 İsim yunus günaydın 13 Temmuz 2023 #16 kursatmetinozturk yazmış: Hava sirkülasyonu kötü ön paneli cikartip kullanacaksaniz alınır. Kendim kullanıyorum kasayı ön paneli yok yerine 360mm toz filtresi taktım. Devamı için tıklayın... Ben tam tersine hava sirkülasyonu gayet iyi diye biliyorum
kursatmetinozturk yazmış: Hava sirkülasyonu kötü ön paneli cikartip kullanacaksaniz alınır. Kendim kullanıyorum kasayı ön paneli yok yerine 360mm toz filtresi taktım. Devamı için tıklayın... Ben tam tersine hava sirkülasyonu gayet iyi diye biliyorum