Hem de cuk oturur, zerre şüphen olmasın2 adet deepcool kasa sipariş verdim teşekkürler.
Buda güzelmiş bu kasaya olurmu?
Kutuda her hangi bir şey yok ses yok. Kargoyu aldık. Kasa birisi kırık çıktı köşesi . Firma iade almıyor. Kargoya durum tespit tutanağı tutturmanız lazımdı diyor. Kargocuda kutu dışında ve içerisinden ses gelmediği için tutmadı. Burda bir mağduriyet var. Tüketici hakem heyetine başvuracağız fakat 5-6 ay sürecek. Bu firmayı asla bir daha kullanmayacagım...Hem de cuk oturur, zerre şüphen olmasın
hocam geçmiş olsun öncelikle aynı kasanın bi düşüğünü aldım DeepCool cc560 700w olanı çok şükür bende bişey çıkmadı yani biraz şans olduğunu düşünüyorum şahsımcaKutuda her hangi bir şey yok ses yok. Kargoyu aldık. Kasa birisi kırık çıktı köşesi . Firma iade almıyor. Kargoya durum tespit tutanağı tutturmanız lazımdı diyor. Kargocuda kutu dışında ve içerisinden ses gelmediği için tutmadı. Burda bir mağduriyet var. Tüketici hakem heyetine başvuracağız fakat 5-6 ay sürecek. Bu firmayı asla bir daha kullanmayacagım...
Görselleri ekledim
hocam hangi işlemciye o fanı kullanıyorsunuz bende 7600 var ve ak400 soğutucunun yetmediğiini düşünüyormSana şunu söylemek isterim; ben de sıvı soğutucu düşünüyordum hep ama AK620 Digital almaya karar verdim. Arada 5-6 derece fark için fazla bakım isteyen ve pompa gibi sorunlarla uğraştırma riski barındıran sıvı soğutucu almak yerine AK620 Digital hava soğutucuyu almaya karar verdim. Sen de araştır ve izle
Teşekkürler internetten alım yaparken büyük firmaları tercih etmek gerekiyormuş. Birde aldığımız SSD 7300-7000 olması gerekirken 7300-6000 çıktı hatalı bilgi girmişler.hocam geçmiş olsun öncelikle aynı kasanın bi düşüğünü aldım DeepCool cc560 700w olanı çok şükür bende bişey çıkmadı yani biraz şans olduğunu düşünüyorum şahsımca
Evet detaylı bir şekilde tüketici hakem heyetine yazacağız. Şikayet var üzerinde bu firma üzerinde bu sorunu yaşayanlar çokmuş. Detaylı okumak lazımmışSıfır aldığınız bi üründe şu deneyimi yaşamak üzücü ve sinir bozucu hocam mutlaka sonuna kadar gidin olayın
Ben 12400F kullanıyorum mevcut sistemde ve DeepCool LS520 SE sıvı soğutucu mevcut gerçekten çok iyi ama yeni yılda toplamayı hedeflediğim 7600 işlemcili sistem için belki sıvı soğutucu değil de hava soğutucu alırım diye düşünüyorum. Çünkü bak! Hava soğtucunun pompa derdi, sıvı derdi, radyatör meselesi vs olmayacak ve hava soğutucuyu neredeyse 20 sene bile kullanabileceksin.hocam geçmiş olsun öncelikle aynı kasanın bi düşüğünü aldım DeepCool cc560 700w olanı çok şükür bende bişey çıkmadı yani biraz şans olduğunu düşünüyorum şahsımca
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hangi işlemciye o fanı kullanıyorsunuz bende 7600 var ve ak400 soğutucunun yetmediğiini düşünüyorm
aynısını satın aldım hiçbi sıkıntı yokKutuda her hangi bir şey yok ses yok. Kargoyu aldık. Kasa birisi kırık çıktı köşesi . Firma iade almıyor. Kargoya durum tespit tutanağı tutturmanız lazımdı diyor. Kargocuda kutu dışında ve içerisinden ses gelmediği için tutmadı. Burda bir mağduriyet var. Tüketici hakem heyetine başvuracağız fakat 5-6 ay sürecek. Bu firmayı asla bir daha kullanmayacagım...
Görselleri ekledim
geçmiş olsun bötle şeyler gayet normal ama nası iade almıyolar ben çok memun kaldım valaEvet detaylı bir şekilde tüketici hakem heyetine yazacağız. Şikayet var üzerinde bu firma üzerinde bu sorunu yaşayanlar çokmuş. Detaylı okumak lazımmış
Bu şans meselesi kargoda kırılsa dışında zarar olsa eyvallah dicem bizim hatamız dicem ama maalesefaynısını satın aldım hiçbi sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçmiş olsun bötle şeyler gayet normal ama nası iade almıyolar ben çok memun kaldım vala
şuan süreç ne durumda iade almıyolarmıBu şans meselesi kargoda kırılsa dışında zarar olsa eyvallah dicem bizim hatamız dicem ama maalesef
Maalesef kasa elimizde kaldı 5-6 ayda tüketici hakem heyeti sürer oranın kararida kesin değil. Ne yapacağız bilmiyorumşuan süreç ne durumda iade almıyolarmı
çok kötü olmuş seninki kılırınca gitim kendikimi bida kontrol etim vala şahsi fikrim git mahazaya hakını ara vala mahazayı yıkarım 5 ay beni bekletceklerMaalesef kasa elimizde kaldı 5-6 ayda tüketici hakem heyeti sürer oranın kararida kesin değil. Ne yapacağız bilmiyorum