yok hocam ne yazıkiBeyaz yokmu
varmış ama psu yok pahalı https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909459.htmlBeyaz yokmu
tesekkur ederim hocam. baglanti konusunda cok comert davranilmis. PN modelde 3x 6+2 pin ve ustune 12+4 ekran karti baglanti destegi var gozukuyor. ister amd ister nvidia en guncel ekran kartlari takilabilir.teknopat ve satıcının youtubede videosu var orda ayrıntılı anlatılıyor
evet zaten ATX 3.1 PCIe 5.1 desteklibaglanti konusunda cok comert davranilmis. PN modelde 3x 6+2 pin ve ustune 12+4 ekran karti baglanti destegi var gozukuyor. ister amd ister nvidia en guncel ekran kartlari takilabilir.
şu kasanın tasarımını çok beğeniyorumÖZET geniş 850w kasa indirim bu ürünü uzun zamandır takip ediyodum 6500 satılırken 7000 e çıktı şimdi ise kasım fırsatları ile bu fiyata KASAYA gelirsek 360 mm sıvı soğutucu destehi var ve mesh yapıya sağip bu kasanın öne çıkan özeliği ise 4 tane 140 mm fana sağip ve atx desteği var extradanda kasaya sabit ekran kartı tutucuyada sağip ekran kartının alt tarafında kablorarın olduğu yerde mesh bi yapı var bu sayede ekran kartı direkten hava alıyo ve kesinlikle bileşenlerin önüne geçmiyo kasanın içi rahatça gözüküyo PN850M PSU var kendisi 850 w GOLD 80 plus ve tam modüler ATX 3.1 PCIe 5.1 desteği var bence bukadar kaliteli bir psu ile efsane fiyat biraz reğber gibi oldu kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
link bırakamıyorum
DeepCool CH560 850W diye aratırsanız çıkıyo yasaklı sitede
gayet iyi bence diyer 850w lerden eksiği yokBunun PSU'su sizce nasıl? 80+ Gold olması dışında soruyorum
yok hocam ne yazıki
varmış ama psu yok pahalı https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909459.html
sadece bu beyazsa sıkıntı yok bence ayrı bi hava katar
Bu anakart aldım arkası beyaz bunu alsam kötü dururmu? Ne tavsiye edersiniz
sadece bu beyazsa sıkıntı yok bence ayrı bi hava katar
Sana şunu söylemek isterim; ben de sıvı soğutucu düşünüyordum hep ama AK620 Digital almaya karar verdim. Arada 5-6 derece fark için fazla bakım isteyen ve pompa gibi sorunlarla uğraştırma riski barındıran sıvı soğutucu almak yerine AK620 Digital hava soğutucuyu almaya karar verdim. Sen de araştır ve izleDeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.777,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu soğutucu nasıl uyumlu olurmu? Yukarda verdiğim anakart ve bu kasa olacak. Sogutucuda almak isterim
https://www.gamegaraj.com/urun/xpg-k-mesh-kyber-750w-80-gold-rainbow-matx-atx-siyah-kasa/ 750watlık isteyenler için buda güzel.ÖZET geniş 850w kasa indirim bu ürünü uzun zamandır takip ediyodum 6500 satılırken 7000 e çıktı şimdi ise kasım fırsatları ile bu fiyata KASAYA gelirsek 360 mm sıvı soğutucu destehi var ve mesh yapıya sağip bu kasanın öne çıkan özeliği ise 4 tane 140 mm fana sağip ve atx desteği var extradanda kasaya sabit ekran kartı tutucuyada sağip ekran kartının alt tarafında kablorarın olduğu yerde mesh bi yapı var bu sayede ekran kartı direkten hava alıyo ve kesinlikle bileşenlerin önüne geçmiyo kasanın içi rahatça gözüküyo PN850M PSU var kendisi 850 w GOLD 80 plus ve tam modüler ATX 3.1 PCIe 5.1 desteği var bence bukadar kaliteli bir psu ile efsane fiyat biraz reğber gibi oldu kusura bakmayın
link bırakamıyorum
DeepCool CH560 850W diye aratırsanız çıkıyo yasaklı sitede
Buda güzelmiş bu kasaya olurmu?Sana şunu söylemek isterim; ben de sıvı soğutucu düşünüyordum hep ama AK620 Digital almaya karar verdim. Arada 5-6 derece fark için fazla bakım isteyen ve pompa gibi sorunlarla uğraştırma riski barındıran sıvı soğutucu almak yerine AK620 Digital hava soğutucuyu almaya karar verdim. Sen de araştır ve izle