Yardım DeepCool CH560 850W Aldım !

Bu ay sonu falan alıcam büyük ihtimale halen yorumu olan varsa o zamana kadar bekliyorum.

Yarın nasip olursa alıyorum.

Hayırlı olsun bende morpheus u aldım bir söktüm farklı mod yapayım diye aklım almadı 😂 malzeme kalitesi lian li ye gelmez ama özellikle tek parça 3 lü fanı çok sessiz görsel de güzel iyiki şans vermişim markaya seni de üzmez

Hayırlı olsun bende morpheus u aldım bir söktüm farklı mod yapayım diye aklım almadı 😂 malzeme kalitesi lian li ye gelmez ama özellikle tek parça 3 lü fanı çok sessiz görsel de güzel iyiki şans vermişim markaya seni de üzmez
Hayırlı olsun güzel kasa almışsın.

indirime mi girdi yoksa dayanamadın mı🤣

Birkaç gün önce bende forumda cooler master td500 alınır mı? diye konu açmıştım ama deepcool ch560 daha iyi denildi bende satın aldım hiç pişman değilim h.o (hala td500e aşığım)
Sanırım benden bahsettin burda önceki konularda aynı mesajı bende yazdım çünkü :D

Büyük sabırsızlıkla bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,092
Üyeler
183,947
Son üye
thefaal
Geri