Neler Yeni

Yardım DeepCool CH560 850W Aldım !

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı
Üzerinde bi tuş vardı galiba mod geçmek için direk RGB modu falan var mı klasik kasalardaki gibi yoksa tek renk amaçlı mı ?
Argb anakart üzerinden kontrol ediyorsun.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
mehmet ali oğuz
Hocam onu demesen olmaz mıydı m2 soket yok benim anakarta :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim anakarta ARGB girişi yok şimdi ben bu kasaların ışığını kulanamıcak mıyım anlamadım şimdi
Anakartta girişi yok ise kasa üzerindeki kontrolcüden kullanabilirsin tek tuşla değiştir kapat aç tarzı. Vardır herhalde koskoca deepcool da :D

Sıkıntı yapma baktım varmış kasa üzerinden tek tuşla kontrol

Bende hala morpheus bekliyorum ne yukarı ne aşşa inat etti bakalım kim daha inat :D

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Anakartta girişi yok ise kasa üzerindeki kontrolcüden kullanabilirsin tek tuşla değiştir kapat aç tarzı. Vardır herhalde koskoca deepcool da :D

Sıkıntı yapma baktım varmış kasa üzerinden tek tuşla kontrol
Teşekkür ederim bide bir şey sorucağım benim rampage kasa var ve kasa masanın altında yukarıya koyucak yerim olmadığından dolayı böyle iyi bir oyuna girdiğimde kasada fazla bir sıcaklık oluyor hatta kasanın üstündeki çekmecenin içindeki şeyler bile ısınıyor bu sence normal mi veya deepcool da böyle bir şey yaşanır mı kasanın üstüne dışarıya hava üflücek şekilde 2 tane fan daha ekledim belki şimdi ondanda yapıyor olabilirde ama öncedende yapıyordu yani ama bu kasa %10 falan mesh :D fanları zaten aşırı dandiktir kesin

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
mehmet ali oğuz
Teşekkür ederim bide bir şey sorucağım benim rampage kasa var ve kasa masanın altında yukarıya koyucak yerim olmadığından dolayı böyle iyi bir oyuna girdiğimde kasada fazla bir sıcaklık oluyor hatta kasanın üstündeki çekmecenin içindeki şeyler bile ısınıyor bu sence normal mi veya deepcool da böyle bir şey yaşanır mı kasanın üstüne dışarıya hava üflücek şekilde 2 tane fan daha ekledim belki şimdi ondanda yapıyor olabilirde ama öncedende yapıyordu yani ama bu kasa %10 falan mesh :D fanları zaten aşırı dandiktir kesin
Eğer hava giriş çıkışı sıkışık olursa üstten üfleme ile radyatör ısıtır direk dar bir alana üfleyeceğinden ama tabii ki full mesh kasa cok fark eder tıkış tıkış alanda kullanmayı sağlıklı bulmuyorum. Lancool 2 nin cam kapağını acınca bile kasanın hava akışı bozuluyor daha sıcak calışıyor mesela sistem :) bunu biryere tıkıştırsam hava alıp rahat veremediği sürece sistem daha sıcak calışır .

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Eğer hava giriş çıkışı sıkışık olursa üstten üfleme ile radyatör ısıtır direk dar bir alana üfleyeceğinden ama tabii ki full mesh kasa cok fark eder tıkış tıkış alanda kullanmayı sağlıklı bulmuyorum. Lancool 2 nin cam kapağını acınca bile kasanın hava akışı bozuluyor daha sıcak calışıyor mesela sistem :) bunu biryere tıkıştırsam hava alıp rahat veremediği sürece sistem daha sıcak calışır .
Benim konumda dar sayılabilir ama yapabiliceğim bir şey yok o konuya bakalım nolucak bu kasada

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
mehmet ali oğuz
Benim konumda dar sayılabilir ama yapabiliceğim bir şey yok o konuya bakalım nolucak bu kasada
Bir şey olmaz sıcak calışır radyatör konumu üste üfleyecek üstte de çekmece var yani mecbur :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alan Wake
şöyle bi sistem planladım nasıl olmuş ?
b650e steel legend
980 pro
vengeance 6000 mhz cl 30
7800x3d
noctua nh-d15s
7800xt
rm850e
kasa[ öneri alabilirim ]

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Bir şey olmaz sıcak calışır radyatör konumu üste üfleyecek üstte de çekmece var yani mecbur :)
Peki bu kasa için ne yapmalıyım sence mesela benim şuan kulandığımdan kasaki 3 fanıda üst tarafa takabilirim şimdilik dışarıya havayı üflemesi daha mantıklı demi altada fan yeri var sence oraya fan takmak mantıklı mı sanki bana ekran kartının fanının dönmesine zarar verir gibi geldi

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
mehmet ali oğuz
Peki bu kasa için ne yapmalıyım sence mesela benim şuan kulandığımdan kasaki 3 fanıda üst tarafa takabilirim şimdilik dışarıya havayı üflemesi daha mantıklı demi altada fan yeri var sence oraya fan takmak mantıklı mı sanki bana ekran kartının fanının dönmesine zarar verir gibi geldi
BEn lancoll 2 yi alta 2 tane fan taktım yan tarafı mesh olduğundan güzel hava çekiyor ekran kartınada fayda sağlıyor. Yukarı zaten 360mm radyatör gelmeyecekmi harici bir şey yapmana gerek yok .

şöyle bi sistem planladım nasıl olmuş ?
b650e steel legend
980 pro
vengeance 6000 mhz cl 30
7800x3d
noctua nh-d15s
7800xt
rm850e
kasa[ öneri alabilirim ]
arkadaşın aldığı kasa gayet güzel ferah alabilirsiniz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
BEn lancoll 2 yi alta 2 tane fan taktım yan tarafı mesh olduğundan güzel hava çekiyor ekran kartınada fayda sağlıyor. Yukarı zaten 360mm radyatör gelmeyecekmi harici bir şey yapmana gerek yok .
Yok işlemcim zaten i3 10 nesil o yüzden ona gerek yok şimdilik benim 360mm lik bir kasa istememdeki sebeb ömürlük olması daha kasayla beni uğraştırmasın bide şuan ki 360mm sıvı soğutmaların fiyatı iyi mesela 2 fanlı modeleriyle aralarında çok fark yok belki amd ye geçtiğimde alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,045,557
Üyeler
165,843
Son üye
ewrsfdfgsdsfsf32243