HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,882
Kapanıyor da komple.Bu arada yazdığın incelleme için çok teşekkür ederim ve RGB Modu falanda var demi nerden ayarlıyorsun mesela onları
Kapanıyor da komple.Bu arada yazdığın incelleme için çok teşekkür ederim ve RGB Modu falanda var demi nerden ayarlıyorsun mesela onları
Argb anakart üzerinden kontrol ediyorsun.Üzerinde bi tuş vardı galiba mod geçmek için direk RGB modu falan var mı klasik kasalardaki gibi yoksa tek renk amaçlı mı ?
Hocam onu demesen olmaz mıydı m2 soket yok benim anakartaArgb anakart üzerinden kontrol ediyorsun.
Hocam benim anakarta ARGB girişi yok şimdi ben bu kasaların ışığını kulanamıcak mıyım anlamadım şimdiArgb anakart üzerinden kontrol ediyorsun.
Anakartta girişi yok ise kasa üzerindeki kontrolcüden kullanabilirsin tek tuşla değiştir kapat aç tarzı. Vardır herhalde koskoca deepcool daHocam onu demesen olmaz mıydı m2 soket yok benim anakarta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam benim anakarta ARGB girişi yok şimdi ben bu kasaların ışığını kulanamıcak mıyım anlamadım şimdi
Teşekkür ederim bide bir şey sorucağım benim rampage kasa var ve kasa masanın altında yukarıya koyucak yerim olmadığından dolayı böyle iyi bir oyuna girdiğimde kasada fazla bir sıcaklık oluyor hatta kasanın üstündeki çekmecenin içindeki şeyler bile ısınıyor bu sence normal mi veya deepcool da böyle bir şey yaşanır mı kasanın üstüne dışarıya hava üflücek şekilde 2 tane fan daha ekledim belki şimdi ondanda yapıyor olabilirde ama öncedende yapıyordu yani ama bu kasa %10 falan meshAnakartta girişi yok ise kasa üzerindeki kontrolcüden kullanabilirsin tek tuşla değiştir kapat aç tarzı. Vardır herhalde koskoca deepcool da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı yapma baktım varmış kasa üzerinden tek tuşla kontrol
Eğer hava giriş çıkışı sıkışık olursa üstten üfleme ile radyatör ısıtır direk dar bir alana üfleyeceğinden ama tabii ki full mesh kasa cok fark eder tıkış tıkış alanda kullanmayı sağlıklı bulmuyorum. Lancool 2 nin cam kapağını acınca bile kasanın hava akışı bozuluyor daha sıcak calışıyor mesela sistemTeşekkür ederim bide bir şey sorucağım benim rampage kasa var ve kasa masanın altında yukarıya koyucak yerim olmadığından dolayı böyle iyi bir oyuna girdiğimde kasada fazla bir sıcaklık oluyor hatta kasanın üstündeki çekmecenin içindeki şeyler bile ısınıyor bu sence normal mi veya deepcool da böyle bir şey yaşanır mı kasanın üstüne dışarıya hava üflücek şekilde 2 tane fan daha ekledim belki şimdi ondanda yapıyor olabilirde ama öncedende yapıyordu yani ama bu kasa %10 falan meshfanları zaten aşırı dandiktir kesin
Benim konumda dar sayılabilir ama yapabiliceğim bir şey yok o konuya bakalım nolucak bu kasadaEğer hava giriş çıkışı sıkışık olursa üstten üfleme ile radyatör ısıtır direk dar bir alana üfleyeceğinden ama tabii ki full mesh kasa cok fark eder tıkış tıkış alanda kullanmayı sağlıklı bulmuyorum. Lancool 2 nin cam kapağını acınca bile kasanın hava akışı bozuluyor daha sıcak calışıyor mesela sistembunu biryere tıkıştırsam hava alıp rahat veremediği sürece sistem daha sıcak calışır .
Bir şey olmaz sıcak calışır radyatör konumu üste üfleyecek üstte de çekmece var yani mecburBenim konumda dar sayılabilir ama yapabiliceğim bir şey yok o konuya bakalım nolucak bu kasada
Peki bu kasa için ne yapmalıyım sence mesela benim şuan kulandığımdan kasaki 3 fanıda üst tarafa takabilirim şimdilik dışarıya havayı üflemesi daha mantıklı demi altada fan yeri var sence oraya fan takmak mantıklı mı sanki bana ekran kartının fanının dönmesine zarar verir gibi geldiBir şey olmaz sıcak calışır radyatör konumu üste üfleyecek üstte de çekmece var yani mecbur![]()
BEn lancoll 2 yi alta 2 tane fan taktım yan tarafı mesh olduğundan güzel hava çekiyor ekran kartınada fayda sağlıyor. Yukarı zaten 360mm radyatör gelmeyecekmi harici bir şey yapmana gerek yok .Peki bu kasa için ne yapmalıyım sence mesela benim şuan kulandığımdan kasaki 3 fanıda üst tarafa takabilirim şimdilik dışarıya havayı üflemesi daha mantıklı demi altada fan yeri var sence oraya fan takmak mantıklı mı sanki bana ekran kartının fanının dönmesine zarar verir gibi geldi
arkadaşın aldığı kasa gayet güzel ferah alabilirsiniz.şöyle bi sistem planladım nasıl olmuş ?
b650e steel legend
980 pro
vengeance 6000 mhz cl 30
7800x3d
noctua nh-d15s
7800xt
rm850e
kasa[ öneri alabilirim ]
Yok işlemcim zaten i3 10 nesil o yüzden ona gerek yok şimdilik benim 360mm lik bir kasa istememdeki sebeb ömürlük olması daha kasayla beni uğraştırmasın bide şuan ki 360mm sıvı soğutmaların fiyatı iyi mesela 2 fanlı modeleriyle aralarında çok fark yok belki amd ye geçtiğimde alırımBEn lancoll 2 yi alta 2 tane fan taktım yan tarafı mesh olduğundan güzel hava çekiyor ekran kartınada fayda sağlıyor. Yukarı zaten 360mm radyatör gelmeyecekmi harici bir şey yapmana gerek yok .