Kasayı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bugüne kadar gerek soğutma gerek yalıtım gerek hacim konusunda herhangi bir problem yaşamadım hatta vakit bulsam inceleme yazacaktım fakat bu aralar işlerim çok yoğun bir türlü fırsat bulamadım üzerinde yüklü fanlar ile gelmesi ve bunların ön kısımda bulunanların 14 cm olması kasa içi hava sirkülasyonunu olumlu ölçüde etkiliyor. Argb form yapıları da bu tarz ışık işlerini sevenler için iyi düşünülmüş yine üst ve ön tarafta 360mm radyatör desteği yine kule tipi olarak 175mm gibi devasa ölçülere destek vermesi yan panelin yarı temperli cam yarı mesh oluşu hava akışını üst seviyeye taşıyor 5700x işlemcimi 4.8 ghz all core 1.300v şeklinde ak620 dark zero ile kullanıyorum ve değerler şaşırtıcı derecede iyi boşta 35 civarı olan işlemci sıcaklığı render de 70-75 bandında oyunda ise 50 derecelerde seyrediyor hatta geçenlerde soğutucu üzerinde bulunan FK120 fanlar tam devirde biraz ses yapıyordu bunun üzerine Arctic P12 PWM fanları sipariş ettim henüz montajını gerçekleştirmedim öncesi sonrası yapmayı düşünüyorum. Yine malzeme kalitesi olarak da sınıfının standartlarını rahatlıkla karşılıyor plastik yüzey neredeyse yok her yer alüminyum yapıda eğer kompakt boyutlara göre geniş bir kasa arayışınız var ise pekala değerlendirilebilir ayrıca içinde bulunan PN850M gibi bir güç kaynağı opsiyonu ile geliyor içinde bulunan güç kaynağı da gayet kaliteli bir güç kaynağıdır 1000w üzeri psu larda bulunan sertifikalara sahiptir ve 12V-2x6 beslemesinden 450w gibi bir güç verebilir. Buda üst seviye kartlar için oldukça yeterli bir değer anlayacağın pişman olmazsın şimdiden hayırlı olsun.