Görselleri ve performans testlerini bekliyoruz.Yarın nasip olursa alıyorum.
Yarına kaldı ama geldiğinde kesinlikle atarım aşırı meraklıyım.Görselleri ve performans testlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun güzel kasa almışsın.Hayırlı olsun bende morpheus u aldım bir söktüm farklı mod yapayım diye aklım almadı malzeme kalitesi lian li ye gelmez ama özellikle tek parça 3 lü fanı çok sessiz görsel de güzel iyiki şans vermişim markaya seni de üzmez
indirime mi girdi yoksa dayanamadın mıHayırlı olsun bende morpheus u aldım bir söktüm farklı mod yapayım diye aklım almadı malzeme kalitesi lian li ye gelmez ama özellikle tek parça 3 lü fanı çok sessiz görsel de güzel iyiki şans vermişim markaya seni de üzmez
Dayanamadım çok uzun süredir aynı gibi aldımindirime mi girdi yoksa dayanamadın mı
ee naptın?Yarına kaldı ama geldiğinde kesinlikle atarım aşırı meraklıyım.
Birkaç gün önce bende forumda cooler master td500 alınır mı? diye konu açmıştım ama deepcool ch560 daha iyi denildi bende satın aldım hiç pişman değilim h.o (hala td500e aşığım)
Sanırım benden bahsettin burda önceki konularda aynı mesajı bende yazdım çünküBirkaç gün önce bende forumda cooler master td500 alınır mı? diye konu açmıştım ama deepcool ch560 daha iyi denildi bende satın aldım hiç pişman değilim h.o (hala td500e aşığım)