Bu hafta özelikle bu kasa hakkında çok konu açtım farkındayım aşırı kararsızlıkla birlikte ve @HacıSOFU ve @Gif Man artık bu kasayı almaz isem toplanıp dövmeye gelicekler gibi hisettiğim için almayı düşünüyorum normalde Cooler master td500 v2 alıcaktım büyük israr sonucu bunu alıcağım memnunda olurum gibi duruyor zaten 360mm sıvı soğutma sığıyor gördüğüm kadarıyla alıcak veya şuanda kulananların yorumu lazım.
Cooler bunların yanında imitasyon gibi duruyorBu hafta özelikle bu kasa hakkında çok konu açtım farkındayım aşırı kararsızlıkla birlikte ve @HacıSOFU ve @Gif Man artık bu kasayı almaz isem toplanıp dövmeye gelicekler gibi hisettiğim için almayı düşünüyorum normalde Cooler master td500 v2 alıcaktım büyük israr sonucu bunu alıcağım memnunda olurum gibi duruyor zaten 360mm sıvı soğutma sığıyor gördüğüm kadarıyla alıcak veya şuanda kulananların yorumu lazım.
Bu arada PSU yu beğenmediysen alayım senden kasa fiyatını çıkCooler bunların yanında imitasyon gibi duruyor
Sitenin ismini niyeyse grupta yasak mı bilmiyorum yazılmıyor ama alıcağım sitenin garantisi vb nasıl mesela psu da veya kasada bir sorun çıktı diyelim noluyor Allah korusundaBu arada PSU yu beğenmediysen alayım senden kasa fiyatını çık
Sıranı Bekle HocamBu arada PSU yu beğenmediysen alayım senden kasa fiyatını çık
En son da senle kapışak kazanan PSU yu alsınSıranı Bekle Hocam
Soruya cevap lazım hocamSitenin ismini niyeyse grupta yasak mı bilmiyorum yazılmıyor ama alıcağım sitenin garantisi vb nasıl mesela psu da veya kasada bir sorun çıktı diyelim noluyor Allah korusunda
Fena olmazKasayıda Beğenmiyor Aslında Ben Kasayı Sen PSU'yu Alırsın Ödeşiriz .
Hayrınada Gasptan @Yusufx Kurtulur
Sshhshshsşşşshhhss Yanarıss yasaklandı olaylardan haberin yok muSoruya cevap lazım hocam
Yok noldu ki konusu var mı?Fena olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sshhshshsşşşshhhss Yanarıss yasaklandı olaylardan haberin yok mu