Neler Yeni

Öneri DeepCool ile Yaşadığım Garanti Deneyimim

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut PEKER
Deepcool firmasıyla yaşadığım garanti deneyimini sizlerle paylaşmak istedim. Belki aklında soru işareti olan arkadaşlar vardır, onlara bir faydası olur. DeepCool LT520-WH sıvı soğutucumun fanlarından bir tanesi aldıktan 4 ay kadar sonra rulman sesi çıkarmaya başladı. Bİr akşam oyundayken korkunç bir ses geldi ve fan takılmaya başladı. Fanı çıkarıp biraz uğraştım ve kullanılabilir hale getirdim ancak rulmanda sorun olduğu manuel döndürünce anlaşılıyordu. İşlemcime uygun bir yedek soğutmam olmadığı için garantiye göndermek işime gelmiyordu. Doğrudan DeepCool'un sitesinden ticket açtım. Hızlıca dönüş yapıp daha ben talep etmeden bana fabrikadan yeni fan gönderebileceklerini söylediler. Ürünün seri numarasını, faturasını ve arızaya dair bir kanıt istediler. Bunları göndermemi takiben bana soğutmama uygun 2 farklı model beyaz fan arasından seçim yapabileceğimi söylediler. Ancak kısa süre sonra beyaz modellerde stok kalmaması sebebiyle siyah fan göndermek durumunda olduklarını, ancak uyumsuz durmaması için kabul edersem 2 adet göndereceklerini belirttiler. Kabul ettim ve tahmini 10 gün civarında fanlar elime ulaştı. Çok vergi çıkmaması için ürünü 5 doların altında fiyatta göstereceklerini de belirmişlerdi. Yaklaşık 200 lira vergi çıktı. Şu an siyah fanları kullanmaktan vazgeçtim. Beyaz sisteme yakışmadığı için yakında servise göndereceğim mecbur. Aldığım destekten memnun kaldığım için sizlere durumu anlatmak istedim.

zorlu123123

80+ Bronze
aynısını yaşadım garantidense hızlı çözüm olsn diye kendim fan aldım teşekkür etmiştim yinede onlara deepcool çok iyi hizmet veriyor bende destekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx

xspinoza

80+
Ben de LT520 kullanıcıs olarak ürünü sanırım 3 kere servise gönderdim. 3 kerede 0’ı ile değişim yapıldı. Totalde 1 satın aldım 3 servis değişimi ile 4 ürün kullandım ve hepsinde aynı sorunu yaşadım. Şuan hala elimde ve hala sorunlu :). Yakın zamanda tekrar gönderip iade isteyeceğim artık :)

• Beğen

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut PEKER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de LT520 kullanıcıs olarak ürünü sanırım 3 kere servise gönderdim. 3 kerede 0’ı ile değişim yapıldı. Totalde 1 satın aldım 3 servis değişimi ile 4 ürün kullandım ve hepsinde aynı sorunu yaşadım. Şuan hala elimde ve hala sorunlu :). Yakın zamanda tekrar gönderip iade isteyeceğim artık :)
Fan dışında sorun yaşadıysanız bahsedebilir misiniz?

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Osman Mert
Bu konuyu görmek sevindirdi çünkü LT720 ya da LT360 Argb almayı düşünüyordum ve LT720 hakkında da pompadan ses yaptığına dair şikayetler görmüştüm. Ürününün arkasında duran firmalar olması çok güzel

• Beğen

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut PEKER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuyu görmek sevindirdi çünkü LT720 ya da LT360 Argb almayı düşünüyordum ve LT720 hakkında da pompadan ses yaptığına dair şikayetler görmüştüm. Ürününün arkasında duran firmalar olması çok güzel
Arkasında durmaları elbette çok güzel ve bence tercih sebebi. Ancak ürünlerde birçok kişinin benzer sorunlar yaşaması yine de can sıkıcı.

xspinoza

80+
Fan dışında sorun yaşadıysanız bahsedebilir misiniz?
Fanlarda bir süre sonra tıkırtı tarzında bir ses yapıyor ama yaptığı pompa sesinden o fan sesi kulağınıza çok gelmiyor,bu dediklerim benim kullandığım ürünlerde bu şekildeydi bunun dışında pompa sesi çıkıyor çok rahatsız edici bir ses ve sıcaklık arttıkca daha da artan bir ses. Eski CD/DVD okuyucuların içine taktığımızı okurken yaptığı sesin daha kalın ve daha sesli hali gibi düşünebilirsiniz. Sürekli vız vız bir ses var. Ben asla önermiyorum. Performansına diyecek söz yok lakin pompası da fanı da ayrı ayrı kronik sorunlar barındıran bir model.

Top Bottom