Deepcool Kasa Alınır mı?

LamonGa

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar arkadaşlar yeni bir kasa topluyorum ve aklıma bir soru takıldı.

Oncelikle güzel bir akvaryum kasa almak istiyorum fanli Max 5k civarina. Bakarken deepcoolun cg530 4 fanli ve 800 wat bronze psulu bir kasasıni gördüm. RX 9070xt için alacağım. Sizce bu kasa nasil ve deepcoolun psusu sorun cikartirmi

9070 alacaksan eğer 850w ve üstü psu ya bak kardom ileride sıkıntı yaşarsın ayriyetten de kasaları f/p ürünü

Dostum kasa alırken kesinlikle youtube gir bak karşılaştır gözüne hitap ediyormu diye bak içinden fan çıkmıyor o kasanın haberin olsun kendin almak durumdasın fanı oda bir kasa fiyatına geliyor nerdeyse :( ben youtubeden baktım begenmedim (şahsi fikrim)

Deepcool ck560 kasa kullanıyorum
Malzeme kalitesi ve fanları gayet iyi
Biraz daha fazla bütçe ayırmanız gerekebilir ama psu ve kasayı ayrı ayrı alabilirsiniz.

İkisini birlikte alırsam üzer mi derseniz üzmez. Deepcool güç kaynağı kullanıp sorun yaşayan birine denk gelmedim.

Evinizin tesisatı sağlamsa sigortalarınız kullandığınız priz vs sağlamsa bir problem çıkmaz diye düşünüyorum

Dostum kasa alırken kesinlikle youtube gir bak karşılaştır gözüne hitap ediyormu diye bak içinden fan çıkmıyor o kasanın haberin olsun kendin almak durumdasın fanı oda bir kasa fiyatına geliyor nerdeyse :( ben youtubeden baktım begenmedim (şahsi fikrim)
içinden 4 tane fan çıkıyormuş yanlış bilgilendirme özür dilerim :)

Cc560 kullanıyorum alınır mı alınır fonksiyonel olarak tasarım iyi mi iyi ama görünüş olarak ortalamanın altı

Merhabalar arkadaşlar yeni bir kasa topluyorum ve aklıma bir soru takıldı.

Oncelikle güzel bir akvaryum kasa almak istiyorum fanli Max 5k civarina. Bakarken deepcoolun cg530 4 fanli ve 800 wat bronze psulu bir kasasıni gördüm. RX 9070xt için alacağım. Sizce bu kasa nasil ve deepcoolun psusu sorun cikartirmi
Elbette alınır niye alınmasın CH560 kullanıyorum oldukça memnunum bütçeni dahilinde bir karar verebilirsiniz firmanın ürün gamı oldukça geniş

Geri