Öneri DeepCool LE360 V2 360 vs MSI MAG CoreLiquid A13 360

noby

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
3500
MSI MAG CoreLiquid A13 360 mm sıvı soğutucuyu 3.419 TL’ye Hepsiburada üzerinden satın aldım. Şu anda kargo aşamasında iptal edebiliyorum.

DeepCool LE360 V2 ise şu anda 3.099 TL.

Sizce hangisi daha iyi performans verir?

Ryzen 5 7500F kullanıyorum. İleride daha güçlü bir işlemciye geçmeyi planlıyorum.

MSI MAG CoreLiquid A13 360 mm sıvı soğutucuyu 3.419 TL’ye Hepsiburada üzerinden satın aldım. Şu anda kargo aşamasında iptal edebiliyorum.

DeepCool LE360 V2 ise şu anda 3.099 TL.

Sizce hangisi daha iyi performans verir?

Ryzen 5 7500F kullanıyorum. İleride daha güçlü bir işlemciye geçmeyi planlıyorum.
Deepcool LE360 V2 al derim daha performanslı.

Hocam siz ne kadardır kullanıyorsunuz. Çok ses vs yapıyor mu:?
1 Hafta oldu. Pompa 2950rpm, Fanlar 1100rpm üzerine çıkmadığın sürece camı kapalı bir kasada web de gezinirken rahatlıkla takılıyorsun. Oyuna girdiğinde daha çok fanlar duyulur olmaya başlıyor. Kulaklığı taktığında o da yok oluyor benim kasamın 4 tarafı da mesh ona rağmen dediğim değerler de ses yok diyebilirim.
Screenshot_1.webp

Son düzenleme:
1 Hafta oldu. Pompa 2950rpm, Fanlar 1100rpm üzerine çıkmadığın sürece camı kapalı bir kasada web de gezinirken rahatlıkla takılıyorsun. Oyuna girdiğinde daha çok fanlar duyulur olmaya başlıyor. Kulaklığı taktığında o da yok oluyor benim kasamın 4 tarafı da mesh ona rağmen dediğim değerler de ses yok diyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Tasarımı çok hoş duruyor pompanın. R57500F ile max 77 derece gördüm. Normal hava soğutucuyla bu değer 95 oluyordu.

Alıntıyı görüntüle
hacı benim pupm fan sürekli 3370 fanlar 981 niye ama işlemci 47 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
takarken pompa biraz sağa sola kaydı ortalayacağım diye macun dağıldı ondan olabilir mi normal mi yoksa ona göre mx 6 ile bakım yaparım yine

hacı benim pupm fan sürekli 3370 fanlar 981 niye ama işlemci 47 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

takarken pompa biraz sağa sola kaydı ortalayacağım diye macun dağıldı ondan olabilir mi normal mi yoksa ona göre mx 6 ile bakım yaparım yine
pompa devrini ayarlayabilirsin. sağa sola oynasın önemli değil vidasını güzelce sıktıysan problem yok.

pompa devrini ayarlayabilirsin. sağa sola oynasın önemli değil vidasını güzelce sıktıysan problem yok.
valal saol aklıma gelmedi hiç fan eğrisi yaptım şimdi msi center dan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri