🔥İndirim DeepCool LE500 Mars 1315 TL

site hakkında bilgimiz var mı?

Rengi çok güzel 🤤

Kullananlar yorum yapabilir mi? Sanırsam Ekim ayında yine bu fiyatlarda sinerjide satılmıştı. Alacak olanlara da fikir verir.

Yeni yeni gözükmeye başladı. Ben ürün almadım ama aşırı fazla ürün çeşitliliği var. Normal duruyor.
bende yeni yeni görmeye başladım o yüzden güven konusunda araştırma yaptım şikayet varda 364 şikayet var ve 221 çözüm var

akakçe üzerinde görüntülendiğine göre güvenilirdir sanırım
140 lira fazlaya amazon üzerinden de alınabilir

index.php

Bir sıvı soğutma hakkında hiçbir şey mi bulunmaz arkadaş.

Performansı hakkında şöyle bir chart var ama o kadar fake duruyo ki chart elite capellix AK400'den kötü falan.
i7 12700'le kullanan birisi stres testinde 70 derece altında tuttuğunu söylemiş. İyi gibi duruyor tabi tam test sistemini ve değerleri bilmiyoruz. Kaç MHz'de çalıştığınıda bilmiyoruz.

Bence böyle soğutmalar yerine tam adam akıllı testi olan soğutucular almak daha iyi. Tabi şimdi Allah var görüntüsü çok güzel :D

Yeni yeni gözükmeye başladı. Ben ürün almadım ama aşırı fazla ürün çeşitliliği var. Normal duruyor.
RichTechno olan satıcıdan lian li ekran kartı tutucu aparat sipariş vermiştim 1 hafta kargoya veremediler, sorulara cevapda yok, bende iptal edip başka siteden almıştım ücret iadesi 2 gün içinde hesaba geri yapıldı.

Siteler de önemli özellikle satış sonrası desteğe şahsen çok önem veriyorum ETBİS e kayıtlı değil bu site en önemlisi de bu buna göre de sağlam olup olmadığını kontrol edebilirsiniz özellikle ETBİS e kayıtlı olmayan siteleri önermeyin bence

140 lira daha verip Amazon dan almak daha mantıklı alınacak ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,756
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57
Geri