senin için de güzel bir tercih olabilir LE5207600x ile üzer mi.
Se224xt var şu an. İşlemci soba gibi çalıştığından fan devri çok yükseliyor, rahatsız ediyor.
Kasa da 360'a uyumlu değil max 240
senin için de güzel bir tercih olabilir LE5207600x ile üzer mi.
Se224xt var şu an. İşlemci soba gibi çalıştığından fan devri çok yükseliyor, rahatsız ediyor.
Kasa da 360'a uyumlu değil max 240
7500f ile kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Pompa devri ve fanların kalitesi bu fiyat bandında iyi.
13600KF ile kullanıyordum 1 sene öncesinde, td500 kasa ile kullanıyordum ve argb olduğu için diğer tüm rgblerle senkron çalıştırmıştım. 65 derecenin üstünü görmedim. Fiyatı önceden de uygundu hala uygun, fiyatına göre verdiği performans çok çok iyi denilebilecek bir ürün.
Soğutucuyu şuan 9800x3d ile deneme şansım oldu sadece csde denedim oyun içi max 60 derece boşta 45 derece. Fakat termal macun idarelik bir şey thermal grizzyden aldığım fazla katı çıktı ve onu süremedim elimdeki dandik rampage termali sürüp test ettim.
7500fde sessiz denecek kadardı. Fakat 9800x3d ye geçtiğimde anakartta değiştim. Kasanın egzoz fanları vs. Eskiye nazaran daha hızlı döndüğünden sıvı soğutucunun sesini net alamıyorum.Ses düzeyi nasıl hocalarım.
Ses düzeyi iyi hocam. Yani yükte az ses veriyo dışarı ama kulaklık takınca 0 sıkıntı .Ses düzeyi nasıl hocalarım.