🔥İndirim DeepCool LE720 CPU Su Soğutma 360mm AIO ile ARGB PWM 2656 TL!

Sinerjiden aldıysanız keşke sinerjiye mail atmanız lazımdı aslında.
sıkça sorulan sorularda bizim yerimize firmaya göndermeniz kargo sürecini kısaltır yazmışlar. Bende firmaya attım adres alayım diye. Destek ingilizce dönüş yaptı. Demekki Türkiyede destekleri yok ve satıcı firma üzerinden yollayacaklar fanı diye düşündüm hocam. Ben internetten baktım zaten lt720 nin fanı tek satılmıyor. Sende amazon mu yolladı ?

R5 7600 için tavsiye eder misiniz arkadaşlar beyaz olanından düşünüyorum ama şikayetler ürküttü açıkçası

R5 7600 için tavsiye eder misiniz arkadaşlar beyaz olanından düşünüyorum ama şikayetler ürküttü açıkçası
7600 işlemmcin için sıvı alma bence. parana yazık. curve optimizer (all core - negative -30) ayarı yap + kule tipi soğutucu (ag400 vb)
hem performans artıyor %3 kadar- hem ısı 15-20 derece düşüyor. bende 7700 var. boşta 38 derece - oyunlarda maks 70. oyunlarda ortalaması 60 derece
1000 lira maliyetle kurtarırsın

Hocam beyaz akvaryum gibi olan kasalardan sipariş verdim üst tarafı boş kalacak 1000 TL gibi bir fark oluyorsa sorun değil ama şikayetlerden dolayı biraz çekindim tamir vs. Olmuyormuş

Hocam beyaz akvaryum gibi olan kasalardan sipariş verdim üst tarafı boş kalacak 1000 TL gibi bir fark oluyorsa sorun değil ama şikayetlerden dolayı biraz çekindim tamir vs. Olmuyormuş
görsel için diyorsan bilemem tabi. ben fayda/maliyet açısından söyledim. maliyet farkı 1800 lira. le720 2800 tl. kule tipi soğutucu 1000 tl

Eyv. Hocam teşekkür ederim düşündüğünüz için ama çok kararsız bıraktı yorumlar kullanan arkadaşlar görürse belki tam fikir belirtebilirler

sıkça sorulan sorularda bizim yerimize firmaya göndermeniz kargo sürecini kısaltır yazmışlar. Bende firmaya attım adres alayım diye. Destek ingilizce dönüş yaptı. Demekki Türkiyede destekleri yok ve satıcı firma üzerinden yollayacaklar fanı diye düşündüm hocam. Ben internetten baktım zaten lt720 nin fanı tek satılmıyor. Sende amazon mu yolladı ?
Hayır firma çinde üretim yapıyormuş oradan yolladılar. Fakat burada arena bilgisayar garantiye bakıyor. Sinerjide kim bakar bilmiyorum sinerjiyi arayin

Geri