Gif Man
80+ Gold
Sıvı Soğutmayı En Son Ne Zaman Temizledin ?yok onu bildiğim için teknobiyotik'den aldım
Sıvı Soğutmayı En Son Ne Zaman Temizledin ?yok onu bildiğim için teknobiyotik'den aldım
1 ay önce taktım kasaya kasayı sürekli temizlerimSıvı Soğutmayı En Son Ne Zaman Temizledin ?
1300 yanlış yazmışımHangi Ürünler ?
O Zaman Macunu Karıştırmışsın Veya Yüzeyleri İyi Temizleyememişsin .1 ay önce taktım kasaya kasayı sürekli temizlerim
7500F Kullanıyorsan Al Geç Hocam Yeterli .1300 yanlış yazmışım
360mm tabikideBu nasıl hangisi daha iyi
Bu 360mm
Hafta sonu iyi bi temizlik yapayım teşekkür ederim hocamO Zaman Macunu Karıştırmışsın Veya Yüzeyleri İyi Temizleyememişsin .
Kolonya İle Temizleyebilirsin Yüzeyleri
Yapma Hocam Yanarız360mm tabikide
Rica Ederim .Hafta sonu iyi bi temizlik yapayım teşekkür ederim hocam
Deepcoll ile arasında 300 TL var saedece neden sıvı soğutma almayayım ki7500F Kullanıyorsan Al Geç Hocam Yeterli .
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
İlla Sıvı Soğutma Alacağım Diyorsanda Konudaki DeepCool Sıvı Soğutmayı Alabilirsin .
bence performanstan ufak ödün verip kaliteyi arttırmak daha iyi olur 2 derece daha ısınsın 2 sene daha gitsin360mm tabikide