Model İsimlerini Çok Benzer Yapıyorlar Zaten Normal Bir DurumBu arada le520 sandım ls520ymiş , kesinlikle deepcool o zaman deepcool tier 1 zaten , performax le520 , phantomla aynı performans veriyor
EnerciiiMalum site hangisi?
Knka link Atar mısınPaylaşılan Deepcol mu daha iyi yoksa bu mu sizce anlayan birileri bilgilendirebilir mi
Knka link Atar mısın
Tamamdır hocam sağolasınBu İyidir Hocam .
Bunun Farklı Bir Modeli Vardı Onu Atayım Sana .![]()
Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam sağolasın
Bende bu varda boşta 45 derece tutuyor ryzen 5 7500f arkadaşın biri yukarda atılan soğutucu için boşta 35 derece filan yazdı da o kadar fark oluıyor mu anlamadımBunun Farklı Bir Modeli Vardı Onu Atayım Sana .
O le520 bu ls520malum sitede haftalardır bu fiyatta![]()
Frozen notte miBunun Farklı Bir Modeli Vardı Onu Atayım Sana .
Macun Kalitesi Ve Senin Soğutucunun Bakım Vakti Gelmiş GalibaBende bu varda boşta 45 derece tutuyor ryzen 5 7500f arkadaşın biri yukarda atılan soğutucu için boşta 35 derece filan yazdı da o kadar fark oluıyor mu anlamadım
Oydu Evet Ama Horizon Daha İyiO le520 bu ls520
Mesaj otomatik birleştirildi:
Frozen notte mi
300 TL fark var sence hangisiBunun Farklı Bir Modeli Vardı Onu Atayım Sana .
Çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum fakat thermalright olan 2800rpm pompa dönüş hızına sahip deepcool ls520 se ise 3100rpmBende bu varda boşta 45 derece tutuyor ryzen 5 7500f arkadaşın biri yukarda atılan soğutucu için boşta 35 derece filan yazdı da o kadar fark oluıyor mu anlamadım