2hafta olmadı nays ve DeFacto sayesinde mavi rengini 180 tl ye aldımürün altı 150 TL kuponu kullanın gri rengi de mevcut
Defacto DeFactoFit Standart Fit Mont W7013AZ23SPKH430 Fiyatları ve Özellikleri
Defacto DeFactoFit Standart Fit Mont W7013AZ23SPKH430 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alakası yok çok sıcak tutuyorAnca yazın giyersiniz bunu
Nasıl aldın Defacto uygulamasından mı?2hafta olmadı nays ve DeFacto sayesinde mavi rengini 180 TL ye aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alakası yok çok sıcak tutuyor
hangi renkti xl'si biten
Gri xl çektim , paylaşım için teşekkürler.
Ben siz yazdıktan bayağı sonra sipariş verşimtim hocam. hatta 20.29 'da almışım ben aldıktan sonra da xl'si stokta görünüyordu. Hakinin xl 'si yoktu ,hakiyi kastettiğinizi düşünerek sormuştum, grinin xl'si bayağı bir süre mevcuttu amaBeyaz hocam.
Benimkini sen aldın demekkk
bla bla bla Bunu mont diye giymem bile ama sen giyeceğe benziyorsunAynen yazın ortasında serin havada giyersin sen
al giy kardeşim ozaman2hafta olmadı nays ve DeFacto sayesinde mavi rengini 180 TL ye aldım
Alakası yok çok sıcak tutuyor
Giyiyorum zatenbla bla bla Bunu mont diye giymem bile ama sen giyeceğe benziyorsun
al giy kardeşim ozaman
Evet fiyat 400tl falandı 100tl giftpuan vermiş, %20 indirim kodu + %20 nays cashback ileNasıl aldın Defacto uygulamasından mı?