Ben raft ta bulmuştumMerhaba,merak ettiğim bir konuyu foruma sormak istedim.Forum da kendisi veya tanıdığı define bulan var mı
Minecraft sayılır mıMerhaba,merak ettiğim bir konuyu foruma sormak istedim.Forum da kendisi veya tanıdığı define bulan var mı
Bulduk ya da yakınlarım buldu diyeyim sor biliorsam cevaplarımMerhaba,merak ettiğim bir konuyu foruma sormak istedim.Forum da kendisi veya tanıdığı define bulan var mı?
Gerçek hayattan oyundan değil.
Adam bizim köyde oturuyor Gaziantep'te Kahramanmaraş'ta bir dağda buldular ama epey aramışlar onuNerede o köy gelelim buluruz belki de :d
detaya gerek yok sakat iş bunlarHikayeyi biliyorsan anlatabilirsin okuyalım biz de
müzeden mi bozdurdu yoksa illegal şekilde mi bilgin var mıAdam bizim köyde oturuyor Gaziantep'te Kahramanmaraş'ta bir dağda buldular ama epey aramışlar onu
İsim vermene gerek yok.Merak ettiğim bulduğunuz iz neydidetaya gerek yok sakat iş bunlar
bulunduğumuz yerde eski medreseden bulunma parçalar heyler olur bazı değerli şeyler falanmüzeden mi bozdurdu yoksa illegal şekilde mi bilgin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsim vermene gerek yok.Merak ettiğim bulduğunuz iz neydi