Merhabalar 2 ay önce bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılmadı hiç tepki vermedi bilgiasyarcıya götürdüm ve anakartı arızalı olduğunu bios pilini sök tak yaptığında bu sorunun geçtiğini fakat tekrarlayacağını, tekrarlarsa yine aynısını yapıp gittiği yere kadar kullanabilirsin dedi. Üzerinden 2 ay geçti o sorunu birdaha yaşamadım fakat son günlerde bir sorun yaşıyorum böyle bazen bilgisayar bi evreye giriyor ve o evreye girince garip şeyler yaşanıyor buna birkaç örnek vericek olursam mesela bilgisayar o evreye girdiğinde bilgisayarı kapat diyorum hala masaüstünde hiçbir tepki yok, lole giriyorum yükleme ekranı siyahta kalıyor ve yine bilgisayar o evreye giriyor, bazen bilgisayar kapanmayınca tuşundan kapatıyorum ekran falan gidiyor fakat bilgisayar çalışıyor, bazı uygulamaları açınca açtıktan 3 saniye sonra falan uygulama yanıt vermiyor. Bilgisayar o evreye girince kapatmadan düzelmiyor ve kapatıp açarken anakartın giriş ekranında kalıyor psu nun güç düğmesinden kapatıp 5 dk bekledikten sonra açılıyor anca. Yani aklıma gelmeyen bunun gibi birçok şey var sizce bu sorunun nedeni anakart mı ve bir çözümü var mı ?
Anakart: Gigabyte GA-AX370M-DS3H
Ekran kartı: Msi gtx1050
16 gb ram
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G
Anakart: Gigabyte GA-AX370M-DS3H
Ekran kartı: Msi gtx1050
16 gb ram
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G