Neler Yeni

Değiştirilen üründe arızalı çıkarsa mağaza tekrar değişim yapar mı? (gamingentr)

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Arkadaşlar merhaba. Gamingentr'den monitör satın aldım, elime bugün geçti ve testlerini yaptım. 1 adet ölü piksel var ekranda. Aradım siteyi ve değişim yapabileceklerini söylediler. Fakat aklıma bir soru takıldı. Acaba yeni yollayacakları üründe tekrar ölü piksel çıkarsa o ürünü de değiştirirler mi? Ya da 1 adet ölü piksel olduğu için değiştirmekten vaz geçerler mi elimdeki ürünü, 1 adet ölü pikselden gamingentr değişim yapıyor mu bir bilginiz var mı?

quartle

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba. Gamingentr'den monitör satın aldım, elime bugün geçti ve testlerini yaptım. 1 adet ölü piksel var ekranda. Aradım siteyi ve değişim yapabileceklerini söylediler. Fakat aklıma bir soru takıldı. Acaba yeni yollayacakları üründe tekrar ölü piksel çıkarsa o ürünü de değiştirirler mi? Ya da 1 adet ölü piksel olduğu için değiştirmekten vaz geçerler mi elimdeki ürünü, 1 adet ölü pikselden gamingentr değişim yapıyor mu bir bilginiz var mı?
net bir şey söyleyemeyiz en mantıklısı firmayı arayıp sorman

furkan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
net bir şey söyleyemeyiz en mantıklısı firmayı arayıp sorman
Mesai saatleri dışındalar şuan. Açıkçası bende biraz geri yollama taraftarı değilim gibi kargoda başına ne gelecek belli değil, yollayacakları ürün sağlam mı olacak. Fakat biraz pimpirikli bir insanım orada gördükçe onu canım sıkılıyor. Ne yapsam bilemiyorum açıkçası.

Top Bottom