Neler Yeni

Deha tuzcu ve Semih kılıç hakkında ne düşünüyorsunuz

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet Tunahan Akyol
son günlerde twitter'da gündem olmaya başladı şeytana tapan pedofililer olduğu söyleniyor ne düşünüyorsunuz?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yaratık olduklarını düşünüyorum. Toplumumuzun nasıl çöktüğünün özetleridir bu velet ve destekçileri. Yaratıklık hastalıktır görüşü sağ sol orta orta sol bilmem ne farketmez dini de farketmez.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,424
İsim
Mehmet Aslan
son günlerde twitter'da gündem olmaya başladı şeytana tapan pedofililer olduğu söyleniyor ne düşünüyorsunuz?
o ve saz arkadaşlarını dilimizde tarif edebileceğim bir kelime bulamıyorum.

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet Tunahan Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tane arkadaşları video paylaşmış youtube'dan :D sekmeyi kapattım şimdi linkti atamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şeytana tapsın beni ilgilendirmez de cc yapmak ilgilendirir.
Kendi de kabul etmişti ve halen karıştırmayın diyor.
deha ile cc yap katla paraları fenan.
DC hiç sevmedim gereksiz geliyordu artık daha da tehlikeli hale getirenlerden kendisi.
Hukuk sistemimizin gelişmiş olduğu evrende yaşına bakmadan amerikada fakir deyip kulaklığım iphonem var diyememesi içerde olması gerekiyordu.
Kendileri bir fitil ateşlediler ve şuan bebelerin elinde panel var sosyal açıdan asla başarılı olamayanlar zorbalık yaparak üste çıkıyorlar.
Tek vasıfları insanların evine sipariş yollayıp tehdit etmek.
Okuyan varsa unutmayın siz bir baltaya sap olamamış , insanlarla iletişim kuramayan , bu hayatta başarılı olamayan ve sadece insanları tehdit ederek hukuk sisteminin açığını kullanan eziklersiniz ve öyle kalacaksınız.
Belki tehdit ettiniz insanları ama gerçekler hep duruyor orada ne kadar çamur atmaya çalışsanız da gerçeklerin üstüne.
Merak ediyorum 40-50 yaşında hangi yüzünüz olacak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar konudan bağımsız birazda siyasete girecek ama geçtiğimiz günlerde k*tledilen narin kızımızın cinayetine ilişkin araştırmaların durduğunu öğrendim az önce
Sebebi ise tbmm de geçen araştırılsın kararının akp ve mhp oylarıyla red edilmesi
Biri beni aydınlatsın ?

FurkanIIy

80+ Bronze
Bu ve bunun gibiler yıllardır varlar. Milletimiz; her zaman olduğu gibi, bir şeyleri gündeme getirmek için birinin ölmesini bekliyor. Devamında olacakları söyleyeyim: 2-3 güne kadar Beşiktaş vb. bir takımın maçı varsa o gündeme gelecek. 1 haftaya kadar tamamen unutulmuş olacak. Emine Bulut unutuldu. Özgecan Aslan da unutuldu. Ve daha bir çok kadın unutuldu. Bu katliamlar yaşandı ve bitti. Kimse güvenlik önlemi almadı, almayacak.

Böyle saçma olaylar yaşanırken ülkenin cumhurbaşkanı Filistin'e destek tweeti atıyor. Ana muhalefet partisinin başkanı da bilmem hangi şehirde halı dokuyor. Biz yalnız bırakıldık ve bunu önemsemiyoruz. Kimse yalnız kaldığı için ses çıkarmıyor. Bir gün bir yakınınız öldüğünde ses çıkaracaksınız ama o zaman millet yine susmaya devam edecek.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,799
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Oksijen ısrafları döl israflari kahpeler çocuklarımızı zehirliyorlar. Charmquell bunları geçen sene ifşa etmişti lakin bir şey olmadı. Bu sefer Twitter'da ki furbol tayfadan Samiyen Haber ve Yescontextfb ipleri eline alınca herkesi örgütlediler ve artık sonları geldi. Kim bu işe bulaştıysa da Allah belasını versin

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Mehmet
Arkadaşlar konudan bağımsız birazda siyasete girecek ama geçtiğimiz günlerde k*tledilen narin kızımızın cinayetine ilişkin araştırmaların durduğunu öğrendim az önce
Sebebi ise tbmm de geçen araştırılsın kararının akp ve mhp oylarıyla red edilmesi
Biri beni aydınlatsın ?
Kaynak?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri beni aydınlatsın ?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un suçluların en ağır cezayı alacağını söylediğini belirten Cupolo, "Böyle uyduruk, üstten her zamanki ezber cümlelerle hazırlanmış basın açıklamalarını kabul etmiyoruz." ifadesini kullandı.

"BÜTÜN CANİLERLE MÜCADELEMİZİ KARARLI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRECEĞİZ"
Adalet Komisyonu Başkanı ve AKP İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vefatının 85 milyonun yüreğine kor bir ateş düşürdüğünü söyledi. AKP olarak Narin'i katleden kişi ya da kişilerin hak ettikleri cezayı almaları için her şeyi yapacaklarını vurgulayan Yüksel, hukuk çerçevesinde, adalet önünde gerekenin yapılacağını belirtti.

Bunun, üzerinde siyaset yapılacak bir mesele olmadığını dile getiren Yüksel, "Biz sadece Narin kızımın değil tüm çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı söndüren ister bölücü teröristler olsun ister zehir tacirleri ve çeteler olsun isterse de yanındaki yöresindeki vicdan fukaraları olsun bütün canilerle mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz." dedi.

Biraz eksik bir cümle dönüyor hocam sosyal medyada. Tamam bende malum partiyi partilileri pek beğenmem ama araştırmak adliyenin işi zaten araştırılıyor böyle bir öneri yerine çocuk cinayetlerine karşı alınabilecek önlemler ve cezalar şeklinde bir öneri getirseler daha mantıklı. Topluma oynamışlar biraz.

Ekler

• IMG_20241007_191552_978.jpg
    IMG_20241007_191552_978.jpg
    49.9 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
Top Bottom