Neler Yeni

DELİ mi NE ? Söyledikleri asılsız çıktı.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Evet sorun. Yardımımı yapsın Allah rızası için böyle ithamlara gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu tabi ki açacağım yalan konu üstüne laf edenler utansın. Öyle kolay değil vebal almak. Elimizden geleni de yapıyoruz dert etme. Sen evinde otur.
Kimin vebali alındı ? Sen daha devletimi düşünüyon savunuyon. Yazık

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Evet sorun. Yardımımı yapsın Allah rızası için böyle ithamlara gerek yok.
Bu ithamlar senin neyine değdi anlamıyorum. Devlet senelerdir aldığı deprem vergilerinden bir çözüm bulamadığı için zaten hatalı. Konuştukça batıyorsunuz, yazıklar olsun.

majorw0w

80+ Silver
Bu ithamlar senin neyine değdi anlamıyorum. Devlet senelerdir aldığı deprem vergilerinden bir çözüm bulamadığı için zaten hatalı. Konuştukça batıyorsunuz, yazıklar olsun.
Hata ayrı ihmal ayrı itham ayrıdır. Ben bu konu üstüne söyledim. Dersin ki neden yardımlar geç geldi anlarım. Ama böyle yok jammer var telefonlar çekmiyor gibi aslını öğrenmeden konuşur isen o çalışanların vebalini alırsın. Harita çıkarılıyor. Orada bir çalışana sormak zor olmamalı.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Devlet içindeki milletle devlettir. Anlamına bakmanı tavsiye ederim.
Boş edebiyat yapma, şu anda bile nasıl daha devleti savunuyon aklım almıyor, Türkiye eğer şuan bu kadar kötü ve cağresiz haldeyse savundukların yüzünden.

majorw0w

80+ Silver

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Hata ayrı ihmal ayrı itham ayrıdır. Ben bu konu üstüne söyledim. Dersin ki neden yardımlar geç geldi anlarım. Ama böyle yok jammer var telefonlar çekmiyor gibi aslını öğrenmeden konuşur isen o çalışanların vebalini alırsın. Harita çıkarılıyor. Orada bir çalışana sormak zor olmamalı.
Çalışanların vebalini alanda olmadı. Kimse çıkıpta yardım ekiplerine de sallamadı. Yazmak için yazıyorsunuz cidden.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Sen şuan o bölgelerde ne olup bittiğinden haberin varmı ? Ortakık savaş alanı gibi o konunun mu peşine düşücek.

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
Boş yapma çocuk o bölgelere yakınım. Söylenmez böyle şeyler millet zaten hassas o da bilecek. Süper kupa finali unutulmadı daha.
Süper kupayla depremi mi kıyaslıyorsun cidden inanılmazsın :D

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru