Neler Yeni

Yardım Dell 240hz monitörü kaça satarım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Volkan
Dostlar selam monitörü satacağım
Gaming genden 9 k ya almıştım
Ölü pixel yok ghosting yok ışık sızması yok
Tertemiz ğrün sadece ayak kısmına klavye sürekli deydiğinden ufak aşındı boyası 1 sene yada biraz daha fazla garantili ürün kgf tam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alalı 1 sene bile olmamış baktım şimdi 28 aralık 2023 te almışım

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ubah
Dostlar selam monitörü satacağım
Gaming genden 9 k ya almıştım
Ölü pixel yok ghosting yok ışık sızması yok
Tertemiz ğrün sadece ayak kısmına klavye sürekli deydiğinden ufak aşındı boyası 1 sene yada biraz daha fazla garantili ürün kgf tam

Alalı 1 sene bile olmamış baktım şimdi 28 aralık 2023 te almışım
satma sebebiniz nedir?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan
Daha iyi oynarım diye almıştım da sorun bendeymiş ben kolsuzum sanırım şaka bir yana 2 k monitör alacağım hocam o yüzden

Çok zarar etmeden satmayı düşünüyorum hocam geçenlerde 7800 gibi fiyatlarada düştü malum
Evet 240HZ şu an daha uyguna da satılıyor. Asus kampanyaları mevcuttu geçende. Dell marka olarak seviyorum. Eğer bir fiyat belirlerseniz değerlendirebilirim.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Volkan
Evet 240HZ şu an daha uyguna da satılıyor. Asus kampanyaları mevcuttu geçende. Dell marka olarak seviyorum. Eğer bir fiyat belirlerseniz değerlendirebilirim.
Sizin var mı aklınızda bir fiyat hocam ortada buluşalım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Emir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Volkan
bu modeli mi elinizde ki?
Yok hocam 25 inç olan

bu modeli mi elinizde ki?

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan
Sizin var mı aklınızda bir fiyat hocam ortada buluşalım
8b şu an en uygun fiyatı. Muadilleri de arada 7b civarına düşebiliyor. 2. el ve ayak kısmında aşınma olduğunu ilettiniz. Siz bir fiyat belirleyin hocam ona göre konuşalım olur mu?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Volkan
8b şu an en uygun fiyatı. Muadilleri de arada 7b civarına düşebiliyor. 2. el ve ayak kısmında aşınma olduğunu ilettiniz. Siz bir fiyat belirleyin hocam ona göre konuşalım olur mu?

Ayaktaki kusur bu önceden konu açmıştım şuan nortbayou ile kullanıyorum

Şu an kafamda bir fiyat yok o yüzden açtım konuyu aslında

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
lappelduvide
hocam ilanınızı baltalamak gibi olmasın lütfen yanlış anlamayın ama bu monitörü aldım bir gün sonra iade ettim default ayarında sapsarı bir görüntü vardı hangi renk ayarını yaptıysam düzelmemişti sonra birkaç konu okudum benim gibi sapsarı ekranı olan birkaç kullanıcı gördüm bana veya bize gelen panel farklı mıydı bilmiyorum ama rahatsız edici bir sapsarı görüntü vardı sizde de öyle bir durumla karşı karşıya kaldınız mı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Volkan
hocam ilanınızı baltalamak gibi olmasın lütfen yanlış anlamayın ama bu monitörü aldım bir gün sonra iade ettim default ayarında sapsarı bir görüntü vardı hangi renk ayarını yaptıysam düzelmemişti sonra birkaç konu okudum benim gibi sapsarı ekranı olan birkaç kullanıcı gördüm bana veya bize gelen panel farklı mıydı bilmiyorum ama rahatsız edici bir sapsarı görüntü vardı sizde de öyle bir durumla karşı karşıya kaldınız mı
Yok bende hiç bir sorun yok bebek gibi ilan açmadım daha ön bilgi alayım dedim baktım düşük ederi var 2. Monitör olarak kariyerine devam eder

Top Bottom