DELL 27" G2722HS Monitör askı aparatı ile kullanabilir miyim?

SchoField

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245

Bu monitörü almayı düşünüyorum. Geçenlerde invision mx400 aldım ve 27inç alıp 24 olan ekranımı 2.ekran yapacağım. Dell 27inç monitör için bu askı aparatını sizce kullanabilir miyim? Vesa desteği olduğunu söylüyorlar ama emin olmak istedim.

Görüntü olarak bağlantı delikleri görünmüyor..ancak 4.fotoda ayağı sökülmüş ve içerde 2 vida yeri var gibi net bir şey söylemek için başka bir fotosuna denk gelmek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dakikayi 3,09 yap arkadaki bağlantı deliklerini goruceksin..ancak şöyle bir sorun var birazcık içeride kaldığı invision hem 75mm hem 100mm delik merkezine sahip olduğu için bu monitör 75mm ise invisionun bağlantı sacında kenarlarda biraz taşlama ile küçültmen gerekebilir yadaa 4 adet burç kullanıp daha uzun vidalar kullanacaksin ve hiçbir işlem yapmadan kolayca bu işi çözeceksin ..standart monitörler gibi yüzeyde olmadığı için delikler görmeden bir şey denemez

Son düzenleme:
DELL Destek Hattını bir arayın bence hocam

100x100 vesa desteği var kullanırsın.

Görüntü olarak bağlantı delikleri görünmüyor..ancak 4.fotoda ayağı sökülmüş ve içerde 2 vida yeri var gibi net bir şey söylemek için başka bir fotosuna denk gelmek lazım

Dakikayi 3,09 yap arkadaki bağlantı deliklerini goruceksin..ancak şöyle bir sorun var birazcık içeride kaldığı invision hem 75mm hem 100mm delik merkezine sahip olduğu için bu monitör 75mm ise invisionun bağlantı sacında kenarlarda biraz taşlama ile küçültmen gerekebilir yadaa 4 adet burç kullanıp daha uzun vidalar kullanacaksin ve hiçbir işlem yapmadan kolayca bu işi çözeceksin ..standart monitörler gibi yüzeyde olmadığı için delikler görmeden bir şey denemez
Hocam kitapçığına baktığımda 100mm Vesa desteği olduğunu söylüyor.
100x100 vesa desteği var kullanırsın.
Teşekkürler hocam

ben kullanıyorum
Hocam acaba resmini atabilir misiniz? Merakımdan soruyorum kusura bakmayın 😄

Hocam kitapçığına baktığımda 100mm Vesa desteği olduğunu söylüyor.

Teşekkürler hocam

Hocam acaba resmini atabilir misiniz? Merakımdan soruyorum kusura bakmayın 😄
Atacaktım da dağınık biraz etraf ya 🤣

1673084238913.png

vesa desteği var

1673084238913.png

vesa desteği var
ki kolun takıldığı yerde kare şeklinde bi giriş var büyük ihtimal vesa girişleri oradadır

100 x100 ise sıkıntı yok gayet güzel bir şekilde olur

Atacaktım da dağınık biraz etraf ya 🤣
Hahaha nasıl derseniz hocam :D
Alıntıyı görüntüle

vesa desteği var

ki kolun takıldığı yerde kare şeklinde bi giriş var büyük ihtimal vesa girişleri oradadır
Tamamdır çok teşekkürler
100 x100 ise sıkıntı yok gayet güzel bir şekilde olur
Teşekkürler hocam

Geri