playcolic
80+
Fark var ama öyle ahım şahım değil gibi, gamingler mantıklı duruyorHz önemli değilse alınır mı? Panel kalitesi falan gaminglere göre gerçekten fark eder mi?
]
@Fantastiktürk
Amazon gönderiyorKeşke Amazon satsaydı
Olsun yine de satıcı başka bir şey olursa yok servise gitsin yok belge versin diyecekler iade olur ama değişimse problem yaşatırlar diye düşünüyorumAmazon gönderiyor
İncelemesi hiç yok ama eski model profesyonel Dell IPS Black paneller aşırı yavaştı. Oyun oyananacak cinsten değil. Ne yaptığınızı bilmiyorsanız almanızı önermiyorum.Hz önemli değilse alınır mı? Panel kalitesi falan gaminglere göre gerçekten fark eder mi?
]
@Fantastiktürk
İade de problem olmaz evet değişimi bilemeyeceğim. Amazon garantisi altında değişim kullanmıyorum genel anlamdaOlsun yine de satıcı başka bir şey olursa yok servise gitsin yok belge versin diyecekler iade olur ama değişimse problem yaşatırlar diye düşünüyorum
Bu monitörde oyun oynanmasj bayağı zor ben kullanmıştım sadece yan ekran olarak kullanılırHz önemli değilse alınır mı? Panel kalitesi falan gaminglere göre gerçekten fark eder mi?
]
@Fantastiktürk