Neler Yeni

Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü 6799 TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Arkadaşlar bu monitörden aldım ve aşırı ama aşırı pişmanım o kadar çöp bir monitör ki dell kötü monitör yapmaz dediler diye gittim bunu aldım almak isteyenlere bir şey demiyorum da hayatımda aldığım en kötü teknoloji aleti bu monitör o kadar çöp bir şey yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

keşke bu uyarıyı zamanında bana yapsaydın kardeşim o kadar konuda açmıştım en azından bu çöpü almazdım
Sorun nedir?

meaxler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
mete

0.5 ms yazdıgına bakmayın bu ürünün ms i fazla

Ekler

• Screenshot 2024-10-27 172527.png
    Screenshot 2024-10-27 172527.png
    512 KB · Hit: 79
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ertuğrul Yavuz
Arkadaşlar bu monitörden aldım ve aşırı ama aşırı pişmanım o kadar çöp bir monitör ki dell kötü monitör yapmaz dediler diye gittim bunu aldım almak isteyenlere bir şey demiyorum da hayatımda aldığım en kötü teknoloji aleti bu monitör o kadar çöp bir şey yani

keşke bu uyarıyı zamanında bana yapsaydın kardeşim o kadar konuda açmıştım en azından bu çöpü almazdım
Peki neden?

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Akın
kankam görüntü çamur gibi bundan önce aocun bir monitörünü kullanıyordum dandiriklerden o bile bundan daha iyiydi ms de çok fazla

Görüntüsü çamur gibi kanka belki sorun benimkindedir bilmiyorum ama 1080p videoyu bile 720p gibi izliyorum ms değerleri gerçekten fazla 280hz si böyle nasıl desem bilmiyorum da bok gibi yani 6k yı bırak gel 3k ya al deseler almam yani

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Bu model üst düzey bir sey değil sırf Dell diye atlamamaları lazım insanların. Fiyatı yüksekken de uyardım. Bakın Dell ve fiyata bakıp atlamayın burada pahalı dedim.

Ama bu kadar kötü değil. Gömüyorsunuz nedeni nedir?
0.5 ms yazdıgına bakmayın bu ürünün ms i fazla
Aynen öyle. Percent in window %0. Yani hiçbir tepki süresi yenileme döngüsü kadar hızlı değil. En kötü tepki süresi ise yenilene döngüsünün 3 katı. Bu da ghosting demek.

Ama bu tepki süresi tablosunu doğrudan sayısal olarak baz almayın. Yani 3ms demek gercekte 3ms demek değil. Eski bir test yöntemi bu. Buradan sadece tepki süresinin kötü olduğu sonucunu çıkarmanız lazım.
kankam görüntü çamur gibi bundan önce aocun bir monitörünü kullanıyordum dandiriklerden o bile bundan daha iyiydi ms de çok fazla

Görüntüsü çamur gibi kanka belki sorun benimkindedir bilmiyorum ama 1080p videoyu bile 720p gibi izliyorum ms değerleri gerçekten fazla 280hz si böyle nasıl desem bilmiyorum da bok gibi yani 6k yı bırak gel 3k ya al deseler almam yani
Görüntü konusunda iyi bir model değil evet. Giriş seviye olur ancak. Ama çamur gibi bir görüntüsü yok. Ekstra olarak netliğin az olmasından bahsetmişsiniz. Bu doğrudan fiziksel özellikleri ile alakalı. Bunda da 1920x1080 tane piksel var öbürlerinde de.

Dolayısıyla ya hatalı bir ürün aldinız ya da ayarları bozdunuz. Monitörün özellikleri ile alakası yok bu durumun.

Keşke konu açıp yardım isteseydiniz. Muhtemelen çözerdik bunları.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
Kime inanıcak insanlar belli değil,beğenen oranı daha yüksek sanırım beklenti oranıyla alakalı bir durum. Fiyat performans olarak değerlendirmek daha mantıklı olacaktır 2-3 k daha fazla vererek daha kaliteli tercihler yapılabilir.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
lappelduvide
Bu model üst düzey bir sey değil sırf Dell diye atlamamaları lazım insanların. Fiyatı yüksekken de uyardım. Bakın Dell ve fiyata bakıp atlamayın burada pahalı dedim.

Aynen öyle. Percent in window %0. Yani hiçbir tepki süresi yenileme döngüsü kadar hızlı değil. En kötü tepki süresi ise yenilene döngüsünün 3 katı. Bu da ghosting demek.

Ama bu tepki süresi tablosunu doğrudan sayısal olarak baz almayın. Yani 3ms demek gercekte 3ms demek değil. Eski bir test yöntemi bu. Buradan sadece tepki süresinin kötü olduğu sonucunu çıkarmanız lazım.

Görüntü konusunda iyi bir model değil evet. Giriş seviye olur ancak. Ama çamur gibi bir görüntüsü yok. Ekstra olarak netliğin az olmasından bahsetmişsiniz. Bu doğrudan fiziksel özellikleri ile alakalı. Bunda da 1920x1080 tane piksel var öbürlerinde de.

Dolayısıyla ya hatalı bir ürün aldinız ya da ayarları bozdunuz. Monitörün özellikleri ile alakası yok bu durumun.

360 hz önerin var mıdır sadece fps oyunları için ips tn önerisi alabilir miyim hocam f/p

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Akın

konu açmıştım zaten kankam kimse o zaman cevap vermedi aoc monitörde 1920-1080 idi ama böyle çamur gibi bir görüntüsü yoktu bazı oyunlarda falan ekran aşırı bulanıklaşıyor böyle çamur gibi oluyor yinede ben bu monitörü kimseye önermiyorum fps oyunu için alacaklarsa dediğin gibi XG2431 alsalar daha iyi

Orix

80+
Eh o kadar almayın diye uyarmıştım o zaman. Düz ve yavaş bir modeli XG2431 fiyatına satmaları komedi şovuydu.

Şu an fiyat iyi gibi. Ama üst düzey e-spor deneyimi için XG2431 öneriyorum bütçeniz varsa. Rakipsiz.
Hocam sana yazmıştim 240 hz tavsiye için. Bu indirimi kacirmayim bence. Bu fiyata hadi 1k daha pahalı olsun maks. Daha iyisi en az 180 hz var mi yoksa alacağım
Eh o kadar almlayın diye uyarmıştım o zaman. Düz ve yavaş bir modeli XG2431 fiyatına satmaları komedi şovuydu.

Şu an fiyat iyi gibi. Ama üst düzey e-spor deneyimi için XG2431 öneriyorum bütçeniz varsa. Rakipsiz.

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk

Ne gibi bir sorunu var kullanıp memnun olanlar da var

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Burak B
Güzel fiyat ihtiyacı olan alabilir ama bu monitörün tepki süresiyle alakalı kötü yorumlar ve incelemeler mevcut.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Bu monitörü neden bu kadar gömdünüz anlamadım. Arkadaşımda var canlı gördüm ve gayet güzel bir monitör. Güncel olarak Alienware AW2523HF kullanıyorum ve görüntü olarak aynılar.

Top Bottom